Gökçe estetik falan mı yapmış bi farklı geldi gözümeTatlı bir kadın zaten şaşırmadımGüzel dizi Gökçem en şahanesiBen de Vahide Hanım ile foto çekmiştim
Gökçe estetik falan mı yapmış bi farklı geldi gözümeTatlı bir kadın zaten şaşırmadımGüzel dizi Gökçem en şahanesiBen de Vahide Hanım ile foto çekmiştim
Estetik var olabilir ama yakışıyorGökçe estetik falan mı yapmış bi farklı geldi gözümeHadi ya, o zaman ünlü olmayanlar bizimle muhattap olmasın
Hahaha
Kanka 1 tanesinde resmen sadece göğüs gözüküyor attırmaHahahaKanka aslında göğüs kası dediğin şeyin reklamını yapmak değil amaç denize havuza gidiyorsam orada çekiyorum gayet normal şeyler
İyi de fotoyu ben kendim çekiyorum ne yapayım sadece kafayı mı alayımKanka 1 tanesinde resmen sadece göğüs gözüküyor attırma
Sadece göğüsü de alma yaniİyi de fotoyu ben kendim çekiyorum ne yapayım sadece kafayı mı alayım
Sadece göğüsü de alma yaniİstersen bundan sonra ben çekebilirim
O kocası beni öyle bir tutuyor ki ama sahneleri çok azıcık yaa offffffffff :'( tam da öyle karakter ve kişilikte ve yakışıklı bir eşim olsun lütfen teşekkürler şimdiden seviyorum çok istiyorum ama nasıl :'(Hahahahah bu Köroğlu herhalde çünkü her kocasını gördüğümde kör olmayı diliyorum
Senin ne çektiğin belli !Sadece göğüsü de alma yaniİstersen bundan sonra ben çekebilirim
Hahahaha senceTatile mi davet ediyorsun
Hiç tipim değilO kocası beni öyle bir tutuyor ki ama sahneleri çok azıcık yaa offffffffff :'( tam da öyle karakter ve kişilikte ve yakışıklı bir eşim olsun lütfen teşekkürler şimdiden seviyorum çok istiyorum ama nasıl :'(
Senin ne çektiğin belli !
Bilmem senden her şey beklenir.Hahahaha sence
Hiç tipim değilTerbiyesiz
İçin neden bu kadar fesatBilmem senden her şey beklenir.
Aşk olsun hiç öyle değilim aslında ama senin nickin çok fırlamaİçin neden bu kadar fesat
Gayet düzgün, ne olduğum belli gizli değilimAşk olsun hiç öyle değilim aslında ama senin nickin çok fırlama
Aslında Queen olacakmış ta o querr olmuşAşk olsun hiç öyle değilim aslında ama senin nickin çok fırlama
Hahahahah yok drakqeen leri sevmiyorumAslında Queen olacakmış ta o querr olmuşhem de dark olanindan
Beni sev o zamanHahahahah yok drakqeen leri sevmiyorum
Yav izlemiyorum işte etiketlemesene beni
Konuya girip ziyaret etmişsiniz inatla etiket yapacağım ne bileceğim yalan söylemediğiniziYav izlemiyorum işte etiketlemesene beni@Tolstoyevski yi bile etiketlemiş ya adam yerli dizi izlemiyor bunu mu izleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?