Nasıl dersen bacımHahaha canın sıkılmasın Emre ile oyna ben dönünce tekmeyi atarız kıçına
Murat Yıldırımı Oscar oyuncusu gibi anlatıyordu dizileri batınca kötüledi şimdide bu kimliksiz adamı oscar oyuncusu gibi anlatıyorNasıl dersen bacım
Düşmez kalkmaz bir Allah,kendisi düşsün ilk tekme bendenMurat Yıldırımı Oscar oyuncusu gibi anlatıyordu dizileri batınca kötüledi şimdide bu kimliksiz adamı oscar oyuncusu gibi anlatıyor@mrt-06
Film batarsa adamı yerden yere vururDüşmez kalkmaz bir Allah,kendisi düşsün ilk tekme benden
Aaa sen hala oradamısın cnmBen de şans olsa maviş kız görürdü beni.
Ben de şans olsa maviş kız görürdü beni.
aaa sorun değil o @denizz19 zaten uzun saçlı bir de mavi lens takarAaa sen hala oradamısın cnm
Yeter artık hoşlanıyorsun itiraf et
tüpüm değilsin bir kere sesin kötüYeter artık hoşlanıyorsun itiraf et
aklın yolu bir
Senin de tipin iyi değil zatentüpüm değilsin bir kere sesin kötü
benim konudan konuya atlama hızıma yetişebilecek birisi olmalı öncelikleSenin de tipin iyi değil zaten
Aynı ben ama sen bana layık değilsinbenim konudan konuya atlama hızıma yetişebilecek birisi olmalı öncelikle@Çiğdem-
sana kırgın kemal yakışır benceAynı ben ama sen bana layık değilsin
meryoşumun yeni filmindeki partneri bu dizideki adammış şanslı adam dizide özge filmde meryoşum.ss neyse inşallah kanki olurlar meryoşum da diziye konuk olur
@Çiğdem- @serhatt @ozgur2113 @cookies @vadikızı @Dosi @MayısKralı @DarkLegenD @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?