Bende beğenmedim ama bir yandan da iyi oldu. Yeni sezonda konu bıraktılar en azından. Reytingler de düşeceğine yükseldi. UTC izleyenleri patladılar resmen.S.finaline yakışmayan bi bölümdü resmenMillet karı kavgası izlemek için Starı açmiştir kesin
Baya sıkıldım gerçekten
![]()
UTC zaten netten izlemelik bir bölümdüBende beğenmedim ama bir yandan da iyi oldu. Yeni sezonda konu bıraktılar en azından. Reytingler de düşeceğine yükseldi. UTC izleyenleri patladılar resmen.![]()
Sen UTC'yi izler miydin?UTC zaten netten izlemelik bir bölümdüKi öyle yaptım kavga sahnesi için
![]()
Yok beeSen UTC'yi izler miydin?![]()
Sırf birbirlerini öldüresiye dövdükleri için izledin yani.Yok beeFragmanları hoşuma gitmişti. Turk dizilerinde kaç kadın etek sıyırıp dövüşüyor
Ancak saç baş çekiyorlar
![]()
KesinlikleSırf birbirlerini öldüresiye dövdükleri için izledin yani.![]()
Canlı canlı izledim hemde. Bölüm kesinlikle çok iyiydi. Sadece kavga sahneleri ağır çekimde olmasaydı keşke. Birde Edip'in düşme sahnesini çok dandik buldum. 3 m'lik yükseklikten düşerken 3 saat havada asılı kalması komik geldi.KesinlikleSen izledin mi? Nasıl buldun?
Sorma yaaCanlı canlı izledim hemde. Bölüm kesinlikle çok iyiydi. Sadece kavga sahneleri ağır çekimde olmasaydı keşke. Birde Edip'in düşme sahnesini çok dandik buldum. 3 m'lik yükseklikten düşerken 3 saat havada asılı kalması komik geldi.
![]()
Slowmotion diye bir şey var duydun mu. Yani 3 saat asılı kaldı diye bir şey yok.Canlı canlı izledim hemde. Bölüm kesinlikle çok iyiydi. Sadece kavga sahneleri ağır çekimde olmasaydı keşke. Birde Edip'in düşme sahnesini çok dandik buldum. 3 m'lik yükseklikten düşerken 3 saat havada asılı kalması komik geldi.
![]()
Zaten onu kastetmiştim. Aniden pat diye düşmesi gerekiyordu. Slow-motion'la içine etmişler.Slowmotion diye bir şey var duydun mu. Yani 3 saat asılı kaldı diye bir şey yok.![]()
Birde düşerken kafasında hiçbir yara yokken, yere değdiğinde kanlar içinde kaldı. Böyle olmamalıydı ama idare edecez.Sorma yaaBi düşemedi. Değişik olmuş kabul ama s***çmişlardı değişik yapıcaz diye
![]()
Düşerken neden kafasında yara olsun? Cam acık değil miydi? Cam kırıldı mı düşerken?Birde düşerken kafasında hiçbir yara yokken, yere değdiğinde kanlar içinde kaldı. Böyle olmamalıydı ama idare edecez.![]()
Maktul düşmeden önce katil tarafından kafatasına darbe almış denildi. Ben ondan yola çıkarak söyledim. Yoksa cam acıktı hep.Düşerken neden kafasında yara olsun? Cam acık değil miydi? Cam kırıldı mı düşerken?
Dizinin takipcisi olmadiğim için dialoglara dikkat etmedimMaktul düşmeden önce katil tarafından kafatasına darbe almış denildi. Ben ondan yola çıkarak söyledim. Yoksa cam acıktı hep.![]()
2. sezonu izlersin yani.Dizinin takipcisi olmadiğim için dialoglara dikkat etmedimTamamen görsel olarak izledim
![]()
Aklımın ucundan bile geçmedi2. sezonu izlersin yani.![]()
Sahne daha etkileyici olsun diye yaptılar zaten pat diye düşse ne anlamı kalır.Zaten onu kastetmiştim. Aniden pat diye düşmesi gerekiyordu. Slow-motion'la içine etmişler.![]()
Sahne daha etkileyici olsun diye yaptılar zaten pat diye düşse ne anlamı kalır.Zaten onu kastetmiştim. Aniden pat diye düşmesi gerekiyordu. Slow-motion'la içine etmişler.![]()
Sahne daha etkileyici olsun diye yaptılar zaten pat diye düşse ne anlamı kalır.![]()
Sahne etkileyici olmadı ama. Tem tersi komik oldu.Sahne daha etkileyici olsun diye yaptılar zaten pat diye düşse ne anlamı kalır.![]()