NOW Kadın - Dizi Yorumları

S.finaline yakışmayan bi bölümdü resmen:( Millet karı kavgası izlemek için Starı açmiştir kesin :A Baya sıkıldım gerçekten:(

S.finaline yakışmayan bi bölümdü resmen:( Millet karı kavgası izlemek için Starı açmiştir kesin :A Baya sıkıldım gerçekten:(
Bende beğenmedim ama bir yandan da iyi oldu. Yeni sezonda konu bıraktılar en azından. Reytingler de düşeceğine yükseldi. UTC izleyenleri patladılar resmen. :A

Kesinlikle :A Sen izledin mi? Nasıl buldun?
Canlı canlı izledim hemde. Bölüm kesinlikle çok iyiydi. Sadece kavga sahneleri ağır çekimde olmasaydı keşke. Birde Edip'in düşme sahnesini çok dandik buldum. 3 m'lik yükseklikten düşerken 3 saat havada asılı kalması komik geldi. :A

ufaktefekcinayetler-edip-32-642x320.jpg

Canlı canlı izledim hemde. Bölüm kesinlikle çok iyiydi. Sadece kavga sahneleri ağır çekimde olmasaydı keşke. Birde Edip'in düşme sahnesini çok dandik buldum. 3 m'lik yükseklikten düşerken 3 saat havada asılı kalması komik geldi. :A

Sorma yaa :F Bi düşemedi. Değişik olmuş kabul ama s***çmişlardı değişik yapıcaz diye:A

Slowmotion diye bir şey var duydun mu. Yani 3 saat asılı kaldı diye bir şey yok. :A