Nasıl dersen bacımHahaha canın sıkılmasın Emre ile oyna ben dönünce tekmeyi atarız kıçına![]()
![]()
![]()
Murat Yıldırımı Oscar oyuncusu gibi anlatıyordu dizileri batınca kötüledi şimdide bu kimliksiz adamı oscar oyuncusu gibi anlatıyorNasıl dersen bacım![]()
Düşmez kalkmaz bir Allah,kendisi düşsün ilk tekme bendenMurat Yıldırımı Oscar oyuncusu gibi anlatıyordu dizileri batınca kötüledi şimdide bu kimliksiz adamı oscar oyuncusu gibi anlatıyor![]()
![]()
@mrt-06
Film batarsa adamı yerden yere vururDüşmez kalkmaz bir Allah,kendisi düşsün ilk tekme benden![]()
Aaa sen hala oradamısın cnmBen de şans olsa maviş kız görürdü beni.![]()
Ben de şans olsa maviş kız görürdü beni.![]()
aaa sorun değil o @denizz19 zaten uzun saçlı bir de mavi lens takarAaa sen hala oradamısın cnm![]()
Yeter artık hoşlanıyorsun itiraf et
tüpüm değilsin bir kere sesin kötüYeter artık hoşlanıyorsun itiraf et![]()
aklın yolu bir
Senin de tipin iyi değil zatentüpüm değilsin bir kere sesin kötü![]()
![]()
benim konudan konuya atlama hızıma yetişebilecek birisi olmalı öncelikleSenin de tipin iyi değil zaten![]()
Aynı ben ama sen bana layık değilsinbenim konudan konuya atlama hızıma yetişebilecek birisi olmalı öncelikle@Çiğdem-
sana kırgın kemal yakışır benceAynı ben ama sen bana layık değilsin![]()
meryoşumun yeni filmindeki partneri bu dizideki adammış şanslı adam dizide özge filmde meryoşum.ss neyse inşallah kanki olurlar meryoşum da diziye konuk olur![]()
@Çiğdem- @serhatt @ozgur2113 @cookies @vadikızı @Dosi @MayısKralı @DarkLegenD @sokak sanati
![]()