NOW Kadın - Dizi Yorumları

2020 bölüm izle finalini izleme ben de tuhafım. :F Yazın izlerim. :D

HDP reklamları güzel olmuş. :A

AKP reklamı görmek istiyorum. :A

Bölüm hiç iyi değil. Sezon finaline hiç yakışmamış. Yarın AB grubunda UTC'yi zirvede görebiliriz.

S.finaline yakışmayan bi bölümdü resmen:( Millet karı kavgası izlemek için Starı açmiştir kesin :A Baya sıkıldım gerçekten:(

Bende beğenmedim ama bir yandan da iyi oldu. Yeni sezonda konu bıraktılar en azından. Reytingler de düşeceğine yükseldi. UTC izleyenleri patladılar resmen. :A

Slowmotion diye bir şey var duydun mu. Yani 3 saat asılı kaldı diye bir şey yok. :A
meryoşumun yeni filmindeki partneri bu dizideki adammış şanslı adam dizide özge filmde meryoşum.ss neyse inşallah kanki olurlar meryoşum da diziye konuk olur :A :A
@Çiğdem- @serhatt @ozgur2113 @cookies @vadikızı @Dosi @MayısKralı @DarkLegenD @sokak sanati
DjLwdERXcAATcf0.jpg

meryoşumun yeni filmindeki partneri bu dizideki adammış şanslı adam dizide özge filmde meryoşum.ss neyse inşallah kanki olurlar meryoşum da diziye konuk olur :A :A
@Çiğdem- @serhatt @ozgur2113 @cookies @vadikızı @Dosi @MayısKralı @DarkLegenD @sokak sanati
DjLwdERXcAATcf0.jpg

Tarlabaşına yurt dışından gelen kadın olur. :F

Çöp bi partner,yaramaz :A
Kadın koskoca Kenanı bitirdi artık böyle adamlara partner yaparlar ünlü kişiler daha partner olmaz sizinle :A :A :A @mrt-06

Kadın koskoca Kenanı bitirdi artık böyle adamlara partner yaparlar ünlü kişiler daha partner olmaz sizinle :A :A :A @mrt-06
ben ünlüolmasına değil iyi oyuncu olmasına bakıyorum mesela senin ilyas ; murat kaldırımdan daha iyiydi bence :A neyse bu dizi edhonun iki katı reyting alır meryoşum gelirse ona bağlarım seninle @batuhankaralar a nanik yaparım:A