2’sini de izledin ablacığım sence hangisi
hadi çıktım ben görüşürüz bebişim
2’sini de izledin ablacığım sence hangisi
Ben Doruk un içinde olmadığını biliyordum ama öyle yapınca içinde olduğunu sandım bi an ben araba kirilmasin diye koşturuyor sanmıştım@xBUGRAx nerdesin
Bebek arabasının merdivenlerden aşağı düştüğü sahnede oha Doruk yuvarlandı dedim resmen
Doğru karar, iyi geceler ablacığımValla ikisinide çok beğendim kadının duygusallığını Utc nin entrikasını sevdim kadına netten devam edeceğim utc ye tvden
hadi çıktım ben görüşürüz bebişim
22:18 deYaa ne güzel 22 demi bitecek bölüm bana haber versene
2.bolumu beklicezHımm tmm peki neden caner cindoruğun resmi çizmiş
22:18 de
2.bolumu beklicez
En son geçen yıl bu kadar fazla çok aglamistim SENİNLE BİR ÖMÜR filmini izlemiştim hüngür hüngür hemde.. bir de 3 saattir işte dizi başladı 5-6. Dakikasından itibaren başladım ağlamaya taa ki şimdiye kadar gözlerim ağrıyor artık başıma da vurdu Zaten :'(
Ne yapalım Servet-i Fünunu mu işleyelimFakir edebiyatı
Fecr-i Ati de olurNe yapalım Servet-i Fünunu mu işleyelim
Çok karışık bir dönem o seyirci anlamazFecr-i Ati de olur
Çirkinlerin olduğu dönem değil miydi Ahmet Haşim falanÇok karışık bir dönem o seyirci anlamaz
Aynen öyleÇirkinlerin olduğu dönem değil miydi Ahmet Haşim falan
Hahahahah bu Köroğlu herhalde çünkü her kocasını gördüğümde kör olmayı diliyorumAynen öyleBizim seyirciye Köroğlu - Dadaloğlu en olmadı Halit Ziya Uşaklıgil yakışır
Dizimiz güzel bence sen de bize doğru gel Avrupai işleri gavur @Aserat a bırakHahahahah bu Köroğlu herhalde çünkü her kocasını gördüğümde kör olmayı diliyorum
Ben Avrupalıyım tabikide Avrupai isleri kimseye bırakmayacağımDizimiz güzel bence sen de bize doğru gel Avrupai işleri gavur @Aserat a bırakgerçi ben de netten izliyorum
Tülin Kadın'a transfer olmadğı sürece izlemez boşuna bekleme.Dizimiz güzel bence sen de bize doğru gel Avrupai işleri gavur @Aserat a bırakgerçi ben de netten izliyorum
UTC'nin ilk 1 saatlik kısmını netten izledim güzel olmuşBen Avrupalıyım tabikide Avrupai isleri kimseye bırakmayacağım
UTC’yi mi ? 😱
İyi ki bir tane Tülin ile foto çekmişTülin Kadın'a transfer olmadğı sürece izlemez boşuna bekleme.
Nasıl buldun ?UTC'nin ilk 1 saatlik kısmını netten izledim güzel olmuşAma netten izlerim
İyi ki bir tane Tülin ile foto çekmiş
Nasıl buldun ?
Pis kıskançYemin ederim o kadar tatlı ve mütevaziki Dirilişte oynasa bile izlerimAyrıca arkadaşıma, arkadaşın çok tatlı dedi yani bana dedi sen bilmezsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?