Forumun %90 ozamandan farklı zaten, kaan955 2. dönem yazsan olurdu gibi@sokak sanati
Ve birde eski konudaki yazılanların alayı yalan.
orada ki * işareti sövdüm sana işaretimi ve meslektaşım derken benim neden haberim olmadı muhabbet ederdik ne ediyorsun o konuda diye.@yatutarsa
sokak sanati bilir onuForumun %90 ozamandan farklı zaten, kaan955 2. dönem yazsan olurdu gibi@sokak sanati
Ve birde eski konudaki yazılanların alayı yalan.
orada ki * işareti sövdüm sana işaretimi ve meslektaşım derken benim neden haberim olmadı muhabbet ederdik ne ediyorsun o konuda diye.@yatutarsa
Hatta bir film FF'li ne demek.Değiştirdim meajı zaten.Yavan bir şeyler yazdım.
Ben sbs zamanında bilişimi kazanmıştım ama gitmemiştim.sokak sanati bilir onulisedeyim daha ama bilişim okuyorum hedefim mühendislik
![]()
üniversiteyi de ayarladık artık allah kerimHatta bir film FF'li ne demek.
Ben sbs zamanında bilişimi kazanmıştım ama gitmemiştim.İstanbuldasındır muhtemelen seni bizim Kültüre aldıralım.
![]()
Bizim üni kadar öğrenci geçsin diye her türlü yardımı yapan başka bir üniversite kadrosu bulamazsın, ayarlarım zamanı gelince hallederiz.üniversiteyi de ayarladık artık allah kerim![]()
Hatta bir film FF'li ne demek.
Ben sbs zamanında bilişimi kazanmıştım ama gitmemiştim.İstanbuldasındır muhtemelen seni bizim Kültüre aldıralım.
![]()