Forumun %90 ozamandan farklı zaten, kaan955 2. dönem yazsan olurdu gibi @sokak sanati
Ve birde eski konudaki yazılanların alayı yalan.
orada ki * işareti sövdüm sana işaretimi ve meslektaşım derken benim neden haberim olmadı muhabbet ederdik ne ediyorsun o konuda diye. @yatutarsa
sokak sanati bilir onu lisedeyim daha ama bilişim okuyorum hedefim mühendislikForumun %90 ozamandan farklı zaten, kaan955 2. dönem yazsan olurdu gibi @sokak sanati
Ve birde eski konudaki yazılanların alayı yalan.
orada ki * işareti sövdüm sana işaretimi ve meslektaşım derken benim neden haberim olmadı muhabbet ederdik ne ediyorsun o konuda diye. @yatutarsa
Hatta bir film FF'li ne demek.Değiştirdim meajı zaten. Yavan bir şeyler yazdım.
Ben sbs zamanında bilişimi kazanmıştım ama gitmemiştim. İstanbuldasındır muhtemelen seni bizim Kültüre aldıralım.sokak sanati bilir onu lisedeyim daha ama bilişim okuyorum hedefim mühendislik
üniversiteyi de ayarladık artık allah kerimHatta bir film FF'li ne demek.
Ben sbs zamanında bilişimi kazanmıştım ama gitmemiştim. İstanbuldasındır muhtemelen seni bizim Kültüre aldıralım.
Bizim üni kadar öğrenci geçsin diye her türlü yardımı yapan başka bir üniversite kadrosu bulamazsın, ayarlarım zamanı gelince hallederiz.üniversiteyi de ayarladık artık allah kerim
Hatta bir film FF'li ne demek.
Ben sbs zamanında bilişimi kazanmıştım ama gitmemiştim. İstanbuldasındır muhtemelen seni bizim Kültüre aldıralım.