FF Kaan955

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,235
Puanı
1,059
beşiktaşlılığıyla ön plana çıkan sevdiğim bi arkadaş

Son derecede; saygili, sevgili, cömert, bonkör, mütevazi, merhametli, kiymetli, nazik, ön yargisiz, emege saygisizlik yapmayan basarili bir üyemiz. Umariz uzun yillar bizimle FavoriForumum'da kalir. :)

Yabancı müzik ve şarkıcı sever hatta film bir FF'li.:D

Son düzenleme:
kaan955* neyse :A

yeni yeni tanımaya başlıyorum kendisini, müstakbel meslektaşım. :D

Beşiktaşlı olduğunu bu konu sayesinde öğrendim. Aslında eski, ama bana göre yeni üye. :D

Futbu'da hala iyi bu arada. :T:

Forumun %90 ozamandan farklı zaten, kaan955 2. dönem yazsan olurdu gibi :D @sokak sanati

Ve birde eski konudaki yazılanların alayı yalan. :A

orada ki * işareti sövdüm sana işaretimi ve meslektaşım derken benim neden haberim olmadı muhabbet ederdik ne ediyorsun o konuda diye. :D @yatutarsa

Forumun %90 ozamandan farklı zaten, kaan955 2. dönem yazsan olurdu gibi :D @sokak sanati

orada ki * işareti sövdüm sana işaretimi ve meslektaşım derken benim neden haberim olmadı muhabbet ederdik ne ediyorsun o konuda diye. :D @yatutarsa

Değiştirdim meajı zaten.:F Yavan bir şeyler yazdım.

sokak sanati bilir onu :A lisedeyim daha ama bilişim okuyorum hedefim mühendislik :X