Ölmez demiştim sana,adam 9 canlı roketatar dan kurtuldu.Ertan yavas yavas gorunuyor
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Ölmez demiştim sana,adam 9 canlı roketatar dan kurtuldu.Ertan yavas yavas gorunuyor
bende demistim olmucek diyeÖlmez demiştim sana,adam 9 canlı roketatar dan kurtuldu.
acemi cadı ve adanalıdan takip ettiğim bir oyuncuydu ama o dönemde ses tonu hiç dikkatimi çekmemişti eğer kaçaktakı ses kendisine aitse süper vlla şuankı kaçaktakı ses tonu uzun zamandır beni etkileyen bir ses oldu yanı 🙂🙂 ertanda ölmemişAdanalı zamanıda biraz çömezdi büyüdü ve orada komedi oynadığı için biraz ince sesle konuşması doğruydı burda tam tersi psikopat rolünün hakkını vermeliydi.
önceki dizilerinde sıradan bir ses tonu vardı ama kaçaktakı ses tonunu çok iyi ayarlamış çok beğendimnormal bi ses işte abartmaya gerek yok kendi sesi
bölüm güzel haluk bilginer de göründü dizide süper topçuoğlu çok basit öldü ertan bence ölmemiştir
ertan ölmez birazdan çıkıp nurgülü öldürür
Ertan ölmez yaşasın kötülük.bende demistim olmucek diye
Surekli kovakla kactan sıkıldıkŞeytansın Ertan. Adamım ya sensiz bu dizinin keyfimi kalırdı.
Karadayı'nın sezon finali hepsinden güzeldi,izlemedin galiba Mahir Kara'yı.Bolum superdi su ana kadar en iyi sezon finalleri
1-Vadi
2-Kacak
3-Karadayi
4-Seksenler
Yok Vadi olusuyle hepsine yetti. Karadyinin sadece son 15 dakikasi iyidi gerisi bosKaradayı'nın sezon finali hepsinden güzeldi,izlemedin galiba Mahir Kara'yı.
Tamam işte o son 15 dakikası yetti,Kenan'ın karizması başka kimsede yok.Yok Vadi olusuyle hepsine yetti. Karadyinin sadece son 15 dakikasi iyidi gerisi bos
Vadinin sezon finali en iyi değildi aga diğerlerini izlemediğim için bilmiyorum ama Karadayının son 15 dk sı güzeldiBolum superdi su ana kadar en iyi sezon finalleri
1-Vadi
2-Kacak
3-Karadayi
4-Seksenler
Vadinin sezon finali iyi değildi ama ölüsüyle hepsine yetti Karadayının sadece son 15 dk sı güzeldi Kaçak full aksiyondu Seksenlerde düğün vardıVadinin sezon finali en iyi değildi aga diğerlerini izlemediğim için bilmiyorum ama Karadayının son 15 dk sı güzeldi