ATV Kaçak - Dizi Yorumları

Adanalı zamanıda biraz çömezdi büyüdü ve orada komedi oynadığı için biraz ince sesle konuşması doğruydı burda tam tersi psikopat rolünün hakkını vermeliydi.:)
acemi cadı ve adanalıdan takip ettiğim bir oyuncuydu ama o dönemde ses tonu hiç dikkatimi çekmemişti eğer kaçaktakı ses kendisine aitse süper vlla şuankı kaçaktakı ses tonu uzun zamandır beni etkileyen bir ses oldu yanı 🙂🙂 ertanda ölmemiş :Z:Z

normal bi ses işte abartmaya gerek yok :D kendi sesi

bölüm güzel haluk bilginer de göründü dizide süper :D topçuoğlu çok basit öldü ertan bence ölmemiştir


ertan ölmez birazdan çıkıp nurgülü öldürür
önceki dizilerinde sıradan bir ses tonu vardı ama kaçaktakı ses tonunu çok iyi ayarlamış çok beğendim :bhr::bhr:
 
ertan ın öldüğünü düşünen var mı harbiden ölmediğini herkes biliyor
 
Ertan zaten çok zeki biri, ölme ihtimali bile düşünülemez. Serhat'ın o roket atmasıyla geçen zamanda, aniden denize atlaması çok çabuk oldu. Daha sonra Sarı Erol'un yardımıyla ayarlamaları yapıldı ve işlem tamam. Ölü gözüken Ertan'ın, Serhat ile mücadelesini ve daha birçok mücadelesini izleyeceğiz gelecek sezon. Ölü gözükmesi kendisi için büyük avantaj. Berk Hakman yine oyunculuğunu konuşturmuş. Ölmesini istemeyeceğim bir karakterdi. Kötü karakter bir insana bu kadar yakışır mı? Yakışıyor işte. Ses tonu olsun, karakterine yön verişi olsun, çok mükemmel. Ertan yine sahnede kısacası. Yeni sezonda da ortalığı birbirine katacağı çok açık belli.
 
şahin göze yine karakter bulmadılar :T
bir an önce bir karakter bulunmalı artık şahin göze bu şekilde nereye kadar gidicekler saçma bir durum oluşmaya başlıyor
 
Bolum superdi su ana kadar en iyi sezon finalleri
1-Vadi
2-Kacak
3-Karadayi
4-Seksenler

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
 
Ustura Faysal'ın kapalı kutu olduğu ortada ama kirli işlere bulaştığında, ister istemez Serhat'a kadar gider iş. Topçuoğlu da gitti, Özlem de gitti. Eksilmeler olacak. Yepyeni bir dizi ortaya çıkacak bir bakıma. Bakalım yeni hali nasıl olacak. Ertan'ın, Serhat'ın önüne taşlar koyacağı da belli. Serhat, ölü sanıldığında kendini çok çabuk açık etmişti. Bakalım Ertan ne kadar çabuk kendini açık edecek. Ne kadar güçlenecek kötüler. Ne kadar kendini gösterebilecek iyiler. Yepyeni sezonda, yepyeni şeyler. Yeni sezonu bekliyoruz. :)
 
Bölümü bugün komple izledim güzel sezon finali yapmışlar, Küçük Ağa falan umrumda olmaz artık, Kaçak'a verdiğim arayı yazın kapatırım :)

Aksiyon dizilerinde en iyi 3 sezon finali;
1-Karadayı
2-Kaçak
3-Vadi (Vadici arkadaşlar kızmasın son sahne dışında bekleneni veremedi bende sezon finali)
 
Mustafa Avkıran diziden ayrılmadı sanırım. Özlem Yılmaz için ayrılık mesajları çıktı ama Mustafa Avkıran için çıkmadı. Topçuoğlu, yaşamaya devam edecek yani. En azından bu şekilde olma ihtimali çıkıyor ortaya. :)
 
Bolum superdi su ana kadar en iyi sezon finalleri
1-Vadi
2-Kacak
3-Karadayi
4-Seksenler

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Vadinin sezon finali en iyi değildi aga diğerlerini izlemediğim için bilmiyorum ama Karadayının son 15 dk sı güzeldi
 
Vadinin sezon finali en iyi değildi aga diğerlerini izlemediğim için bilmiyorum ama Karadayının son 15 dk sı güzeldi
Vadinin sezon finali iyi değildi ama ölüsüyle hepsine yetti Karadayının sadece son 15 dk sı güzeldi Kaçak full aksiyondu Seksenlerde düğün vardı