sınava mı çalışsam kaçak mı izlesem sen söyle ne dersen onu yapacam
sınava mı çalışsam kaçak mı izlesem sen söyle ne dersen onu yapacam
Ben pc'den yarım yamalak izledim çok güzeldi,tv'den maçı izliyordum.sınava mı çalışsam kaçak mı izlesem sen söyle ne dersen onu yapacam
benim varya çok ufak beynimden tamamen çıkmış maç aklıma bile gelmedi muhabbete daldık kaçakı da 22.30 daki reklamdan sonra izlemedim şimdi bakacamBen pc'den yarım yamalak izledim çok güzeldi,tv'den maçı izliyordum.
Aga sen yinede derslerinden geri kalma haftaya kadar nasıl olsa izlersin Kaçak'ı.benim varya çok ufak beynimden tamamen çıkmış maç aklıma bile gelmedi muhabbete daldık kaçakı da 22.30 daki reklamdan sonra izlemedim şimdi bakacam
harbi mükemmel bölümdü son 30 dakkayı izleyince daha da mükemmel olacaktır
@sürgünüm sana bi soru sordum cevap niye vermiyon
aga sonunu çok merak ettim içerden sesi geliyodu full aksiyon sesleri sınavı bi şekilde geçeriz biz ne sınavlar gördük çalışmadan girip çıktığımız aga inanmayacaksın ama ben ygs ye bile son gün çalıştım hatta ygs olacağı sabah gece 1-2 maça çağırdılar halı sahaAga sen yinede derslerinden geri kalma haftaya kadar nasıl olsa izlersin Kaçak'ı.
müthiş bi fragman nutgül inşallah ölür ertan manyak yav
@Çiğdem- inded ediği gibi berk hakman harikalar yaratıoyor inanılmaz bi oyuncu ama Gürkan Uygun 1 gömlek daha üstün bence
ertan kesinlikle nurgulu seviyordu çocuğunun ölmesindende kendini sorumlu tutup üzülüyordu ama senaristler saçma şekilde senaryoyu değiştirdiler ve öyle bir hal aldıkı dizi bu sezon biticek gibi görünüyor konu kalmadı ama nurgul ölmicek serhat son anda kurtarıcak nurgul diye seslenirken biter bölüm 🙂🙂Oha fragmana bakın. 😱 Yeniden başladım diziye, ara ara izliyordum zaten, bu bölümden itibaren full izliyorum artık.
http://goo.gl/IdCM4R
@takas , @Çiğdem- , @sürgünüm , @Polat Şaşmaz , @yatutarsa
Bu sezon biteceğini düşünmüyorum seneye bol bol takviye yaparlar benceFragmani dun gordum fena fragman olmuş
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..