Polat Şaşmaz
Favori Üye
Begüm Birgoren ölmesin de Nurgül ölürse olsunBende ölmesini istiyorum orası ayrı diziden ayrılsın biran önce
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Begüm Birgoren ölmesin de Nurgül ölürse olsunBende ölmesini istiyorum orası ayrı diziden ayrılsın biran önce
Begüm Birgören oğlunun anası Serhat'ın ama dün gece o işinde olmayacağı anlaşıldı.Begüm Birgoren ölmesin de Nurgül ölürse olsun
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Bence sonda kavuşurlar birbirlerineBegüm Birgören oğlunun anası Serhat'ın ama dün gece o işinde olmayacağı anlaşıldı.
ayy serhatı hiç anlamıyorum nurgulde ne buluyor nurgul serhata sormadan hiç haber bile vermeden gidip başka bir adamla evleniyor o adamın ertan olması nurgulu masum yapmaz merve hak ediyor bence serhatı
Aynen.ayy serhatı hiç anlamıyorum nurgulde ne buluyor nurgul serhata sormadan hiç haber bile vermeden gidip başka bir adamla evleniyor o adamın ertan olması nurgulu masum yapmaz merve hak ediyor bence serhatı
yok babam basket açmış yine digitürk pilaydan yanı netten izliyorum ben dizilerimi ama ozaman başka sayfa açamıyorum donuyor forudman çıkamadım bu akşam oyüzden izleyemedim ama yatmadan netten izleyecem part part nete düşmeye baslamıs zaten bölüm nasıl güzelmi 🙂🙂"Elektrik verdi... Bundan sonra kadınlardan elektrik alamadım demeyeceğim..."
Diziyi izliyormusun? @Çiğdem-
İlk yarısı sıkıcıydı ama sonradan tempo arttı Dadaylıya gül gül öldüm.yok babam basket açmış yine digitürk pilaydan yanı netten izliyorum ben dizilerimi ama ozaman başka sayfa açamıyorum donuyor forudman çıkamadım bu akşam oyüzden izleyemedim ama yatmadan netten izleyecem part part nete düşmeye baslamıs zaten bölüm nasıl güzelmi 🙂🙂
fragmanda yeni bir karakter katılıyordu diziye sakallı bir adam nasıl performansı iyimi 🙂🙂İlk yarısı sıkıcıydı ama sonradan tempo arttı Dadaylıya gül gül öldüm.
İdare eder. Merve her ne kadar arka planda kalsada yine bu bölümde ön plana çıkmayı başardı.fragmanda yeni bir karakter katılıyordu diziye sakallı bir adam nasıl performansı iyimi 🙂🙂
merve hak ediyor serhatı nurgul serhata hiç söylemeden haber bile vermeden başkasıyla evleniyor ertan kötü adam olmasa serhatın yüzüne bakmıcaktı oyüzden nurgulle serhatın olmasını istemiyorum ben 🙂🙂İdare eder. Merve her ne kadar arka planda kalsada yine bu bölümde ön plana çıkmayı başardı.
Sezon finalinde biri ölücek ama bakalım hangisi?merve hak ediyor serhatı nurgul serhata hiç söylemeden haber bile vermeden başkasıyla evleniyor ertan kötü adam olmasa serhatın yüzüne bakmıcaktı oyüzden nurgulle serhatın olmasını istemiyorum ben 🙂🙂
merveyle serhatın çocuğu olduğu için senaryo gereği merveyle olucak serhat bence 🙂🙂Sezon finalinde biri ölücek ama bakalım hangisi?
Merve'nin çocuğuna Nurgül'de bakabilir.merveyle serhatın çocuğu olduğu için senaryo gereği merveyle olucak serhat bence 🙂🙂