Kaçak Üyeler 4. Bölüm

Puan?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 3 21.4%
  • 9

Oy: 4 28.6%
  • 10

Oy: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Beni hayal kırıklığına uğrattın genç adam. Bırak da yeni karakteler girsin işte. Bu kadar kısıtlı olması bir süre sonra sıkabilir ve senin de eninde sonunda ihtiyaç olur. Ama nerede.

Beni hayal kırıklığına uğrattın genç adam. Bırak da yeni karakteler girsin işte. Bu kadar kısıtlı olması bir süre sonra sıkabilir ve senin de eninde sonunda ihtiyaç olur. Ama nerede.
bizde hikaye bol rahat ol.
sıkışırsam alırım hepinizi.

Biraz kısa bi bölüm olsada iyiydi yine

Okudum uzunluğu gayet iyi bence hemen okunuyor en iyisi.

İki tımarhanelik insanı aynı eve sokmuşsun.
@yatutarsa bu çiçek olayı senin işin olabilir. .ss Bully'nin ses kes demesine sesli güldüm.
Eline sağlık.
@Billy Kane

Önceki 2 bölümü okuyamadım ama olsun. .ss

Çok güzel olmuş. Eline sağlık.

Oyumu da kullandım. Jenerikte çok iyi olmuş, gerçekten güzel olmuş. Merakla bekliyoruz yeni bölümleride.

herkesin dairesi var ama yatutarsa o gün sende kalmış.
Teşekkürler.

Çok güzel olmuş. Eline sağlık.

Oyumu da kullandım. Jenerikte çok iyi olmuş, gerçekten güzel olmuş. Merakla bekliyoruz yeni bölümleride.
çok teşekkürler.

@xemrexxx görüyormusun bakkkk iyice konuk oyuncu durumuna düşmüşüz bizim kıymetimizi bilen bir yere transfer olalım bence

Eline sağlık @Billy Kane bu bölümü de çok beğendim.
Bence kısa olması süper olmuş, kalite hiç düşmüyor böylelikle.

@dizi kolik sen ne gıcık bir şeysin öyle.

Bu arada jenerik de süper olmuş en yaşlı ben olduğum için en son benim adım çıkmış doğal olarak, insan özel hissediyor kendini.

Evine gelmişim beni güzel güzel ağırlayacağına bir de iş yaptırmaya çalışıyor beyefendi. 😛 Bir de gıcık diyor, hadsiz.

başrolümüz dizi kolik ama.
Zaten başrol olmasaydım kabul etmezdim şekerim. @Nisa 😛