Kaçak Üyeler 4. Bölüm

Puan?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 3 21.4%
  • 9

Oy: 4 28.6%
  • 10

Oy: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
İyi iyi tek AB denek sensin. :F

@aserat54 sen görmüşsündür diye düşündüm zaten etiketlemeyecektim de sonradan eklediğim için şa aptım. :D
o okumaz ben onu kendi senaryomla tuzağa düşürdüm

İyi iyi tek AB denek sensin. :F

@aserat54 sen görmüşsündür diye düşündüm zaten etiketlemeyecektim de sonradan eklediğim için şa aptım. :D
bana izin ver şu vadicileri kandırırım senaryomla gerçekten yeni katılanlar adaletlimi diye

Ya şimdi bu diziyi görünce aklıma iptal ettiğim dizi geldi. Adı "Foruma Düşen Yıldırım" olacaktı başarol @denizz19 tüm foruma entrika yapıp birbirine düşürecekti çünkü Deniz intikam alması gerekiyordu onu banlatanlardan. :A

Eline sağlık @Billy Kane :D Sabah okumuş, oy atmıştım ama yorum atmayı unutmuşum. :X

Bazı yerlere sesli güldüm hatta, güzel olmuş. :)

İlk bölümde @xemrexxx'i silahla öldüreyim, @Bully'i uçurumdan aşağı atayım, @Çiğdem-'i de ibret-i alem olsun diye asayım :F Gelsin reytingler. :D
Hayır be o kadar hızlı olur mu? :F Emre'ye yavaş yavaş ilaç vereceksin ve her geçen gün ölüme gidecek, Kaan'ı uçurumdan değil uyuşturucu verip balkondan atacaksın o kendi düştü sanacak ve felç kalacak sen ise ona her gün eziyet edeceksin. Çiko'yu bir aşiret ağısına kuma vereceksin. :F:F

yine ne oluyor beee :F:F:F
Yok bir şey seni öldüreceğim de nasıl öldürsem diye kararlaştırıyorduk senlik bir şey yok biz halledeceğiz. :A

Hayır be o kadar hızlı olur mu? :F Emre'ye yavaş yavaş ilaç vereceksin ve her geçen gün ölüme gidecek, Kaan'ı uçurumdan değil uyuşturucu verip balkondan atacaksın o kendi düştü sanacak ve felç kalacak sen ise ona her gün eziyet edeceksin. Çiko'yu bir aşiret ağısına kuma vereceksin. :F:F
Valla hızlandırılmış senaryolar tutuyor artık. Merak etme reytingler düşerse Emre'yi geri getiririz bir şekilde :F Bully'de uçurumdan aşağı düşer ama ölmez balıkçıların ağına yakalanır ve hastaneye yetiştirilir. Çiğdem ise asılırken beyaz atlı kurbağa gelip öper ve onu kurtarır. :A

Yok bir şey seni öldüreceğim de nasıl öldürsem diye kararlaştırıyorduk senlik bir şey yok biz halledeceğiz. :A

Valla hızlandırılmış senaryolar tutuyor artık. Merak etme reytingler düşerse Emre'yi geri getiririz bir şekilde :F Bully'de uçurumdan aşağı düşer ama ölmez balıkçıların ağına yakalanır ve hastaneye yetiştirilir. Çiğdem ise asılırken beyaz atlı kurbağa gelip öper ve onu kurtarır. :A
aaa hadin gidin oradan bee :F:F:F
pompy senaryolarını tercih ediyorum ben sizin senaryonuzaa düşünün yanı kalitenizi ona göre :F:F:F

Oha hem Emre'yi vuracam diyorsun hem geri gelecek diyorsun fantastik dizi yazmıyoruz masum bir Total dizisi. :A Niye bu karakterler kedi gibi 9 canlı birinin mutlaka ölmesi lazım. :F

aaa hadin gidin oradan bee :F:F:F
pompy senaryolarını tercih ediyorum ben sizin senaryonuzaa düşünün yanı kalitenizi ona göre :F:F:F
Ayy haspam başrol veriyoruz beğenmiyor bir de ama ilk bölümden öldüreceğim seni :F

Oha hem Emre'yi vuracam diyorsun hem geri gelecek diyorsun fantastik dizi yazmıyoruz masum bir Total dizisi. :A Niye bu karakterler kedi gibi 9 canlı birinin mutlaka ölmesi lazım. :F
O zaman total dizisi olmaz ki illa vurulacak ama ölmeyecek :F

Ayy haspam başrol veriyoruz beğenmiyor bir de ama ilk bölümden öldüreceğim seni :F

O zaman total dizisi olmaz ki illa vurulacak ama ölmeyecek :F
hhahahah denizz pompy e özenyor bence ayyy her bölümünde ölüyorum diğer bölüdme hortluyorum :F:F:F beni bir bölümde gömdüler sonrakı bölümde ben topraktan çıktım falan hahahahha :F:F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking