- Reaksiyon puanı
- 58,909
- Puanı
- 1,060
Aman ne halleri varsa görsünler bana ne, hepsinin hakkından gelecem inşallah.seni apartmana dizi izleyesin diye getirmedik çocuklara göz kulak olucaksın.
Aman ne halleri varsa görsünler bana ne, hepsinin hakkından gelecem inşallah.seni apartmana dizi izleyesin diye getirmedik çocuklara göz kulak olucaksın.
o okumaz ben onu kendi senaryomla tuzağa düşürdümİyi iyi tek AB denek sensin.
@aserat54 sen görmüşsündür diye düşündüm zaten etiketlemeyecektim de sonradan eklediğim için şa aptım.
bana izin ver şu vadicileri kandırırım senaryomla gerçekten yeni katılanlar adaletlimi diyeİyi iyi tek AB denek sensin.
@aserat54 sen görmüşsündür diye düşündüm zaten etiketlemeyecektim de sonradan eklediğim için şa aptım.
@Billy Kane reyiz aman ha intikam filan ayağına ezdirme beniİşte bu. Emrecim sen süpersin ya. 🙄 Kokulu öpücükler burdan sana.
Sen hala konuşuyor musun?
Ne demek istiyorsun anlayamadım.Ya şimdi bu diziyi görünce aklıma iptal ettiğim dizi geldi. Adı "Foruma Düşen Yıldırım" olacaktı başarol @denizz19 tüm foruma entrika yapıp birbirine düşürecekti çünkü Deniz intikam alması gerekiyordu onu banlatanlardan.
Neyini anlamadın sana dizi çekecektim diyorum.Ne demek istiyorsun anlayamadım.
Benim niye haberim yok.Neyini anlamadın sana dizi çekecektim diyorum.
Önceden haber verirsem uğursuzluğun buna da bulaşır dediydim erken final yapmak istemiyordum.Benim niye haberim yok.
Hay kot kafana Yayınla olum reyting rekoru kırarız benim uğursuzluğum kalktı artık duymadın mı tüm dizilerim yükselişteÖnceden haber verirsem uğursuzluğun buna da bulaşır dediydim erken final yapmak istemiyordum.
Tamam o zaman yazın yayınlarım senin üzerinde tüm entrikaları uygulayacağım.Hay kot kafana Yayınla olum reyting rekoru kırarız benim uğursuzluğum kalktı artık duymadın mı tüm dizilerim yükselişte
Hayır be o kadar hızlı olur mu? Emre'ye yavaş yavaş ilaç vereceksin ve her geçen gün ölüme gidecek, Kaan'ı uçurumdan değil uyuşturucu verip balkondan atacaksın o kendi düştü sanacak ve felç kalacak sen ise ona her gün eziyet edeceksin. Çiko'yu bir aşiret ağısına kuma vereceksin.
Yok bir şey seni öldüreceğim de nasıl öldürsem diye kararlaştırıyorduk senlik bir şey yok biz halledeceğiz.yine ne oluyor beee
Valla hızlandırılmış senaryolar tutuyor artık. Merak etme reytingler düşerse Emre'yi geri getiririz bir şekilde Bully'de uçurumdan aşağı düşer ama ölmez balıkçıların ağına yakalanır ve hastaneye yetiştirilir. Çiğdem ise asılırken beyaz atlı kurbağa gelip öper ve onu kurtarır.Hayır be o kadar hızlı olur mu? Emre'ye yavaş yavaş ilaç vereceksin ve her geçen gün ölüme gidecek, Kaan'ı uçurumdan değil uyuşturucu verip balkondan atacaksın o kendi düştü sanacak ve felç kalacak sen ise ona her gün eziyet edeceksin. Çiko'yu bir aşiret ağısına kuma vereceksin.
Yok bir şey seni öldüreceğim de nasıl öldürsem diye kararlaştırıyorduk senlik bir şey yok biz halledeceğiz.
Valla hızlandırılmış senaryolar tutuyor artık. Merak etme reytingler düşerse Emre'yi geri getiririz bir şekilde Bully'de uçurumdan aşağı düşer ama ölmez balıkçıların ağına yakalanır ve hastaneye yetiştirilir. Çiğdem ise asılırken beyaz atlı kurbağa gelip öper ve onu kurtarır.
aaa hadin gidin oradan beeHayır be o kadar hızlı olur mu? Emre'ye yavaş yavaş ilaç vereceksin ve her geçen gün ölüme gidecek, Kaan'ı uçurumdan değil uyuşturucu verip balkondan atacaksın o kendi düştü sanacak ve felç kalacak sen ise ona her gün eziyet edeceksin. Çiko'yu bir aşiret ağısına kuma vereceksin.
Oha hem Emre'yi vuracam diyorsun hem geri gelecek diyorsun fantastik dizi yazmıyoruz masum bir Total dizisi. Niye bu karakterler kedi gibi 9 canlı birinin mutlaka ölmesi lazım.Yok bir şey seni öldüreceğim de nasıl öldürsem diye kararlaştırıyorduk senlik bir şey yok biz halledeceğiz.
Valla hızlandırılmış senaryolar tutuyor artık. Merak etme reytingler düşerse Emre'yi geri getiririz bir şekilde Bully'de uçurumdan aşağı düşer ama ölmez balıkçıların ağına yakalanır ve hastaneye yetiştirilir. Çiğdem ise asılırken beyaz atlı kurbağa gelip öper ve onu kurtarır.
Ayy haspam başrol veriyoruz beğenmiyor bir de ama ilk bölümden öldüreceğim seniaaa hadin gidin oradan bee
pompy senaryolarını tercih ediyorum ben sizin senaryonuzaa düşünün yanı kalitenizi ona göre
O zaman total dizisi olmaz ki illa vurulacak ama ölmeyecekOha hem Emre'yi vuracam diyorsun hem geri gelecek diyorsun fantastik dizi yazmıyoruz masum bir Total dizisi. Niye bu karakterler kedi gibi 9 canlı birinin mutlaka ölmesi lazım.
Ayy haspam başrol veriyoruz beğenmiyor bir de ama ilk bölümden öldüreceğim seni
O zaman total dizisi olmaz ki illa vurulacak ama ölmeyecek
hhahahah denizz pompy e özenyor bence ayyy her bölümünde ölüyorum diğer bölüdme hortluyorum beni bir bölümde gömdüler sonrakı bölümde ben topraktan çıktım falan hahahahhaOha hem Emre'yi vuracam diyorsun hem geri gelecek diyorsun fantastik dizi yazmıyoruz masum bir Total dizisi. Niye bu karakterler kedi gibi 9 canlı birinin mutlaka ölmesi lazım.