Kaçak Üyeler 4. Bölüm

Puan?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 3 21.4%
  • 9

Oy: 4 28.6%
  • 10

Oy: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
hhahahah denizz pompy e özenyor bence ayyy her bölümünde ölüyorum diğer bölüdme hortluyorum :F:F:F beni bir bölümde gömdüler sonrakı bölümde ben topraktan çıktım falan hahahahha :F:F:F:F
Diziyi ben değil yalnız Ataloz yazacak :A

Yoo istesem AB dizisi de yazarım ne olacak. Bir zengin aile bir villa bir üniversite bir de her bölüm kokteyl al sana AB dizisi. :A
Sen o kokteyl partisini bile kana bularsın :F

aaa ozaman @mrt-06 beni öldürmez bence ben seni geberticem atacandan öyle birşey bekliyorum :F:F:F
Kızım başrol benim sen öyle kıytırıktan bir bölümlük başrolsün sonra seni vıcığını çıkara çıkara öldüreceğim zevk ala ala :A

Kızım başrol benim sen öyle kıytırıktan bir bölümlük başrolsün sonra seni vıcığını çıkara çıkara öldüreceğim zevk ala ala :A
aaa hadi oradan beee caniiiiiiiiiii :ppp::ppp::ppp::ppp:

@mrt-06 bence dizinin adı deniz olarak kalsın ama denizi ilk bölümden öldürelim onun adıyla diziyi ben götürürüm :F:F:F:F

Ahaha gece gece yataktan düştüm Allah seni yuvarlak etmesin emi. :F

aaa ozaman @mrt-06 beni öldürmez bence ben seni geberticem atacandan öyle birşey bekliyorum :F:F:F
Çiko Deniz'in intikam alması gerekiyor herkesten ama sana kıyak geçerim tamam. :A Seni evlendirir yollarız başka şehire. :F

aaa hadi oradan beee caniiiiiiiiiii :ppp::ppp::ppp::ppp:

@mrt-06 bence dizinin adı deniz olarak kalsın ama denizi ilk bölümden öldürelim onun adıyla diziyi ben götürürüm :F:F:F:F
Deniz'in Katli : Çiğdem'in Yolu olur dizi :A

Ahaha gece gece yataktan düştüm Allah seni yuvarlak etmesin emi. :F

Çiko Deniz'in intikam alması gerekiyor herkesten ama sana kıyak geçerim tamam. :A Seni evlendirir yollarız başka şehire. :F
Ben yazarken pek gülmemiştim ama demek komik. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking