Diziyi ben değil yalnız Ataloz yazacakhhahahah denizz pompy e özenyor bence ayyy her bölümünde ölüyorum diğer bölüdme hortluyorum beni bir bölümde gömdüler sonrakı bölümde ben topraktan çıktım falan hahahahha
Diziyi ben değil yalnız Ataloz yazacakhhahahah denizz pompy e özenyor bence ayyy her bölümünde ölüyorum diğer bölüdme hortluyorum beni bir bölümde gömdüler sonrakı bölümde ben topraktan çıktım falan hahahahha
Dizinin başrolü sen olduktan sonra en orijinal hikaye bile ağır Total olur merak etme.Ayy haspam başrol veriyoruz beğenmiyor bir de ama ilk bölümden öldüreceğim seni
O zaman total dizisi olmaz ki illa vurulacak ama ölmeyecek
Bence başrolden önce dizinin senaristi totalDizinin başrolü sen olduktan sonra en orijinal hikaye bile ağır Total olur merak etme.
Yoo istesem AB dizisi de yazarım ne olacak. Bir zengin aile bir villa bir üniversite bir de her bölüm kokteyl al sana AB dizisi.Bence başrolden önce dizinin senaristi total
aaa ozaman @mrt-06 beni öldürmez bence ben seni geberticem atacandan öyle birşey bekliyorumDiziyi ben değil yalnız Ataloz yazacak
Sen o kokteyl partisini bile kana bularsınYoo istesem AB dizisi de yazarım ne olacak. Bir zengin aile bir villa bir üniversite bir de her bölüm kokteyl al sana AB dizisi.
Kızım başrol benim sen öyle kıytırıktan bir bölümlük başrolsün sonra seni vıcığını çıkara çıkara öldüreceğim zevk ala alaaaa ozaman @mrt-06 beni öldürmez bence ben seni geberticem atacandan öyle birşey bekliyorum
aaa hadi oradan beee caniiiiiiiiiiiSen o kokteyl partisini bile kana bularsın
Kızım başrol benim sen öyle kıytırıktan bir bölümlük başrolsün sonra seni vıcığını çıkara çıkara öldüreceğim zevk ala ala
Ahaha gece gece yataktan düştüm Allah seni yuvarlak etmesin emi.Sen o kokteyl partisini bile kana bularsın
Kızım başrol benim sen öyle kıytırıktan bir bölümlük başrolsün sonra seni vıcığını çıkara çıkara öldüreceğim zevk ala ala
Çiko Deniz'in intikam alması gerekiyor herkesten ama sana kıyak geçerim tamam. Seni evlendirir yollarız başka şehire.aaa ozaman @mrt-06 beni öldürmez bence ben seni geberticem atacandan öyle birşey bekliyorum
Deniz'in Katli : Çiğdem'in Yolu olur diziaaa hadi oradan beee caniiiiiiiiiii
@mrt-06 bence dizinin adı deniz olarak kalsın ama denizi ilk bölümden öldürelim onun adıyla diziyi ben götürürüm
Ben yazarken pek gülmemiştim ama demek komik.Ahaha gece gece yataktan düştüm Allah seni yuvarlak etmesin emi.
Çiko Deniz'in intikam alması gerekiyor herkesten ama sana kıyak geçerim tamam. Seni evlendirir yollarız başka şehire.
Deniz'in Katli : Çiğdem'in Yolu olur dizi
Ben yazarken pek gülmemiştim ama demek komik.
benim ölmemin nesi komik beeee caniiiiiiiii şeylerAhaha gece gece yataktan düştüm Allah seni yuvarlak etmesin emi.
Çiko Deniz'in intikam alması gerekiyor herkesten ama sana kıyak geçerim tamam. Seni evlendirir yollarız başka şehire.
Senin cesedin çok çirkin olur bence seni öldürmeyelim bizbenim ölmemin nesi komik beeee caniiiiiiiii şeyler
Yazarken düşünmüyorsun ki o yüzdendir. Beyninin tek lobunu kullanıp hayatta kalman bile mucize buna da şükür gerçi.Deniz'in Katli : Çiğdem'in Yolu olur dizi
Ben yazarken pek gülmemiştim ama demek komik.
Beynime laf ettirmem AtaceynuslozYazarken düşünmüyorsun ki o yüzdendir. Beyninin tek lobunu kullanıp hayatta kalman bile mucize buna da şükür gerçi.
Doğru olmayan bir şeye laf etme hakkım yok. Ben realist bir insanım.Beynime laf ettirmem Ataceynusloz
Ama kalbimi kırıyorsun hatta şuan kırdın tamiri mümkün değil.Doğru olmayan bir şeye laf etme hakkım yok. Ben realist bir insanım.
Ama sen de adımla oynaşıp duruyorsun sinir oluyorum.Ama kalbimi kırıyorsun hatta şuan kırdın tamiri mümkün değil.
Ben senin abinim.Ama sen de adımla oynaşıp duruyorsun sinir oluyorum.
amann bende bayılıyorum sanaay bu @Çiğdem- her yerde karşıma çıkıyor ay bi git başkasını bul taciz ediyor diye polise şikayet edicem artık