Kaçak Üyeler 4. Bölüm

Puan?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 3 21.4%
  • 9

Oy: 4 28.6%
  • 10

Oy: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
teşekkürler herkese. :D

@Nisa düzelttim , sağ ol. :D

öncelikle bu bölümde @cevaa ile @sokak sanati vardı ama replikleri pek içime sinmedi yayınlamadım haftaya herkes var. :D

@aserat54 ben bu bölümü yazalı aylar oldu biraz daha bekliceksin. :D ve jenerikte dizinin asıl oyuncuların isimleri var sen konuk gireceksin çünkü katılmak isteyen 4-5 kişi daha var eğer diziye alırsam sizi kargaşa olur ben istiyorumki tek bölümde dizideki herkese yer verim sıradan sahneler yazmak istemiyorum. :D ayrıca romantik komedi yazıyoruz pekde heyecan bekle derim. :D

@ozgur2113 dizi eglenceli oldugu için akıp gitti ondan kısa gelmiştir sana. :A

@mrt-06 sağol ama sen diziyi okumamaya yemin mi ettin çocuk. 😕
Beni hayal kırıklığına uğrattın genç adam. Bırak da yeni karakteler girsin işte. Bu kadar kısıtlı olması bir süre sonra sıkabilir ve senin de eninde sonunda ihtiyaç olur. Ama nerede. :D

Beni hayal kırıklığına uğrattın genç adam. Bırak da yeni karakteler girsin işte. Bu kadar kısıtlı olması bir süre sonra sıkabilir ve senin de eninde sonunda ihtiyaç olur. Ama nerede. :D
bizde hikaye bol rahat ol. :A sıkışırsam alırım hepinizi. :F

Okudum uzunluğu gayet iyi bence hemen okunuyor en iyisi.

İki tımarhanelik insanı aynı eve sokmuşsun. :F @yatutarsa bu çiçek olayı senin işin olabilir. .ss Bully'nin ses kes demesine sesli güldüm. :F Eline sağlık. :X @Billy Kane

Önceki 2 bölümü okuyamadım ama olsun. .ss

Çok güzel olmuş. Eline sağlık. :X

Oyumu da kullandım. Jenerikte çok iyi olmuş, gerçekten güzel olmuş. Merakla bekliyoruz yeni bölümleride. :)

Okudum uzunluğu gayet iyi bence hemen okunuyor en iyisi.

İki tımarhanelik insanı aynı eve sokmuşsun. :F @yatutarsa bu çiçek olayı senin işin olabilir. .ss Bully'nin ses kes demesine sesli güldüm. :F Eline sağlık. :X @Billy Kane

Önceki 2 bölümü okuyamadım ama olsun. .ss
herkesin dairesi var ama yatutarsa o gün sende kalmış. :D Teşekkürler. :D

Çok güzel olmuş. Eline sağlık. :X

Oyumu da kullandım. Jenerikte çok iyi olmuş, gerçekten güzel olmuş. Merakla bekliyoruz yeni bölümleride. :)
çok teşekkürler. :D

@xemrexxx görüyormusun bakkkk iyice konuk oyuncu durumuna düşmüşüz bizim kıymetimizi bilen bir yere transfer olalım bence :A:A:A:A

Eline sağlık @Billy Kane bu bölümü de çok beğendim. :D Bence kısa olması süper olmuş, kalite hiç düşmüyor böylelikle. :D

@dizi kolik sen ne gıcık bir şeysin öyle. :F

Bu arada jenerik de süper olmuş en yaşlı ben olduğum için en son benim adım çıkmış doğal olarak, insan özel hissediyor kendini. :A

Eline sağlık @Billy Kane bu bölümü de çok beğendim. :D Bence kısa olması süper olmuş, kalite hiç düşmüyor böylelikle. :D

@dizi kolik sen ne gıcık bir şeysin öyle. :F

Bu arada jenerik de süper olmuş en yaşlı ben olduğum için en son benim adım çıkmış doğal olarak, insan özel hissediyor kendini. :A
Evine gelmişim beni güzel güzel ağırlayacağına bir de iş yaptırmaya çalışıyor beyefendi. 😛 Bir de gıcık diyor, hadsiz. :ppp:

başrolümüz dizi kolik ama. :D
Zaten başrol olmasaydım kabul etmezdim şekerim. @Nisa 😛