kız ardaşınıza başka bi erkekden mesaj gelse

ne yaparsın?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

badreal

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
117
siz sevgilinizin yanındayken ona başka bi erkekten naber nasılsın die bi mesaj gelse naparsınız?

Son düzenleme:
Şu başlığı daha açıklayıcı yapabilir misin?
Çok takmam şahsen.Altı üstü nasılsın demiş.

walla bugün başıma geldi bu olay kızın telefonu elimdeydi mesaj geldi açtım baktım ki bi bebe nasılsın die mesaj atmış..bende çıkardım hattı kırdım ve şimdi kızla konusmuyorum...öyle beni arıyor ama yok abi ben kıskanç adamım bana gelmez öyle ayaklar...hiç gözüm görmüyor walla

sacmalamayin bi insanin hcmi erkek arkadasi olmicak sevgilisinden ayri
belki okul arkadasi falandir
hatti falan kirarms
benm hatti kiracak sahis anasinin karnindan doogmadi ben olsam kafasini kirardim

Çocukça Düşünüyorsun Arkadaşım... Senin Sevgilinden Başka Konuştuğun Bayan Yok Mu Ki Onun Senden Başka Konuştuğu Erkek Olmasın Çok Normal Sınıf Arkadaşı Olabilir Dersaneden Olabilir Çalıyorsa İşten Olabilir Heryerden Olabilir... Karşı Tarafı Dinlemeden Yargısız İnfaz Olmaz... He Sen Herşeyi Ben Bilirim Diyosan Soğduğunla Kalırsın...

sacmalamayin bi insanin hcmi erkek arkadasi olmicak sevgilisinden ayri
belki okul arkadasi falandir
hatti falan kirarms
benm hatti kiracak sahis anasinin karnindan doogmadi ben olsam kafasini kirardim
walla seni bilmem ama benim kafamı kıracak kızı tanımadım daha :D

Çocukça Düşünüyorsun Arkadaşım... Senin Sevgilinden Başka Konuştuğun Bayan Yok Mu Ki Onun Senden Başka Konuştuğu Erkek Olmasın Çok Normal Sınıf Arkadaşı Olabilir Dersaneden Olabilir Çalıyorsa İşten Olabilir Heryerden Olabilir... Karşı Tarafı Dinlemeden Yargısız İnfaz Olmaz... He Sen Herşeyi Ben Bilirim Diyosan Soğduğunla Kalırsın...

konusmasına bişey demiyorum ama telefona mesaj geliyorsa orda bi bit yeniği var demektir..ben böyle düşünüyorum..biraz aşırı kıskancımda..walla herkesin bi fikri vardır ama ben gelemem öyle durumlara...

Aşırı Kıskançlığın Kendine Zararı Vardır Kardeşim Unutma Bunu Herkes Sevdiği İnsanı Kıskanır Ama Bunun Bi Dozu Olur O Dozu Kaybettiğin An İpler Kopar 😉
ya biliyomusun bence iki gönül bir olunca başkasını görmemeli,ne bilim dostça konuşulur ben biçok kez gördüm kız arkadaşımın başka erkeklerle konustuğunu hatta benim yanımda şakalaştığını bile gördüm ama benim yanımda...öyle mesaj filan geliyorsa ben şphelenirim...üstelik mesajı saklıyorsa olay dahada derin bi hal alıyor...bence böyle işler yanlış hatta çok yanlış 😱ha:dedirtecek cinsten

iyide suan sana hicmi bi kiz arkadasin nbr nasilsin die msj atmio eski okulundan dersanenden is yerinden cok abartma bence.. insanlari kendinden uzaklastirrsin bosu bosuna..

mesajı bizim okuldan bi çocuk atmış,ki bizim okulda kızlarla arkadaş olmanın iki türü yok tek türü vardır...sevgili olmak...
zaten o çocukla yarın görüşecem ama sonuçta bu çocuğa bu numaranın nasıl gittiği önemli demi

Ya çok abarttın olayı.Konu tartışma yeri de değil.Böyle küçük sorunları büyütme...

evet münakaşa yaratmaya değmez..

ben anlayışla karşılardım...:D
erkek deil mi babasıda olabilir abisi de :D

siz sevgilinizin yanındayken ona başka bi erkekten naber nasılsın die bi mesaj gelse naparsınız?

Şimdi bu soruda kıza erkekten mesaj gelirse demişsin ya size bizim yanımızda mesaj gelirse bir başka kızdan bunu neden sormamışsın bir..

ikincisi ise benim erkek arkadaşımın bana telefonu yutturması gerek o zaman 😉 :D