walla seni bilmem ama benim kafamı kıracak kızı tanımadım dahasacmalamayin bi insanin hcmi erkek arkadasi olmicak sevgilisinden ayri
belki okul arkadasi falandir
hatti falan kirarms
benm hatti kiracak sahis anasinin karnindan doogmadi ben olsam kafasini kirardim
Çocukça Düşünüyorsun Arkadaşım... Senin Sevgilinden Başka Konuştuğun Bayan Yok Mu Ki Onun Senden Başka Konuştuğu Erkek Olmasın Çok Normal Sınıf Arkadaşı Olabilir Dersaneden Olabilir Çalıyorsa İşten Olabilir Heryerden Olabilir... Karşı Tarafı Dinlemeden Yargısız İnfaz Olmaz... He Sen Herşeyi Ben Bilirim Diyosan Soğduğunla Kalırsın...
ya biliyomusun bence iki gönül bir olunca başkasını görmemeli,ne bilim dostça konuşulur ben biçok kez gördüm kız arkadaşımın başka erkeklerle konustuğunu hatta benim yanımda şakalaştığını bile gördüm ama benim yanımda...öyle mesaj filan geliyorsa ben şphelenirim...üstelik mesajı saklıyorsa olay dahada derin bi hal alıyor...bence böyle işler yanlış hatta çok yanlış 😱haedirtecek cinstenAşırı Kıskançlığın Kendine Zararı Vardır Kardeşim Unutma Bunu Herkes Sevdiği İnsanı Kıskanır Ama Bunun Bi Dozu Olur O Dozu Kaybettiğin An İpler Kopar 😉
sen kac yasindasin allah askina ya
siz sevgilinizin yanındayken ona başka bi erkekten naber nasılsın die bi mesaj gelse naparsınız?