- Reaksiyon puanı
- 68,703
- Puanı
- 1,060
Öyle olacak diyorlar.Suna & Ferit yapıp bitirmeleri yok mu, tadından yenmez.
------
Herkesin bulandı.Midem bulandı…
Öyle olacak diyorlar.Suna & Ferit yapıp bitirmeleri yok mu, tadından yenmez.
Herkesin bulandı.Midem bulandı…
Af** fanları ağlasın. Zaten Suna için gelmiyor muydu başta Korhan'lar? Hikaye başa dönsün, bitsin böylelikle.Öyle olacak diyorlar.
------
Herkesin bulandı.
Aman yesinler birbirlerini.Af** fanları ağlasın. Zaten Suna için gelmiyor muydu başta Korhan'lar? Hikaye başa dönsün, bitsin böylelikle.
Ferit ve Suna birlikteliği geliyormuş bu gidişle 100'ü bile göremeyecek.
Rüya çıkacak, sakin olun...Midem bulandı…
Sen öyle avut kendini. Rüya bile olsa seyirciyi kaçırır.Rüya çıkacak, sakin olun...
Aksine seyirci merak edip izler ve reyting yükselirSen öyle avut kendini. Rüya bile olsa seyirciyi kaçırır.
Ayol o ikiliyi kim merak etsin. Mide bulandırıyor ikisi de.Aksine seyirci merak edip izler ve reyting yükselir
Ferit bir sen kaldın dedi. Gel seni bir öpeyim. Hatrın kalmasın bende dedi. Eee sonuçta haklı, onu istemeye gelmişlerdi 😂😂😂Ferit ve Suna birlikteliği geliyormuş bu gidişle 100'ü bile göremeyecek.
Iyyy 10 tane gönlüm olsun birini vermem o Ferit'e.Ferit bir sen kaldın dedi. Gel seni bir öpeyim. Hatrın kalmasın bende dedi. Eee sonuçta haklı, onu istemeye gelmişlerdi 😂😂😂
Sen beni dizi izlerken görsen telefona baka baka izliyorum canımı sıkmıyorum hiçKendine zarar ablam.
En iyisini yapıyorsun.Sen beni dizi izlerken görsen telefona baka baka izliyorum canımı sıkmıyorum hiç
Sen öyle diyorsun ama bütün yalıyı elden geçirdi. 😂Iyyy 10 tane gönlüm olsun birini vermem o Ferit'e.
Bütün yalı zevksizlikten ölüyorsa be ne yapayım.Sen öyle diyorsun ama bütün yalıyı elden geçirdi. 😂
Ben de çok pişmanım 3 sezonuma. Bu dizi aslında ilk sezon sonuna doğru bozdu maalesef.3. sezona hiç başlamamakla çok doğru bir karar vermişim. Zaman kaybı resmen.
Dizinin zaten 3. sezonu olmamalıydı...3. sezona hiç başlamamakla çok doğru bir karar vermişim. Zaman kaybı resmen.
Olmasaydı keşke de böyle rezil olmazlardı.Dizinin zaten 3. sezonu olmamalıydı...