TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Kızılelma 22. Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı

11 Haziran'da TRT 1'de!

Fragman harika süper bir sezon finali olacak.Zeynep'e üzüldüm Ruken'de ölüyor.Abdullah konusu meraklandırıcı ama o ölmez bence çünkü o ölseydi 2 tabut olurdu.Çarşamba'yı bekliyorum :)

Kızılelma 22. Bölüm (Sezon Finali) 2. Fragman

11 Haziran'da TRT 1'de!

2. Fragmanin ilk sahnesinde tam olarak ne oluyor anlamadim.

Fragmanlar süper. Ama Zeynebim şehit. :(

Hemen de çözersin. :D
Sinan nasıl teslim olur ölüme gitmiş resmen.
Olay aynen şöyle olabilir;
Murad'ın yanında telefon var. Telefonla Emil, diğer cepheye iletişim kuracak ve Sinan'ı isteyecek. Sinan da gidecek. Sinan için tehlikeli oyun başlayacak. Sinan, Murad ile çıktı bu yola. İster istemez bırakmaz zaten kardeşini. Sinan ve ekibi büyük ihtimalle de, bir plan kuracak ve plan işleyecek. Ekip o alanı basacak ve Murad ile Sinan kurtulacak. Hemen hemen böyle şeyler olabilir.

Olay aynen şöyle olabilir;
Murad'ın yanında telefon var. Telefonla Emil, diğer cepheye iletişim kuracak ve Sinan'ı isteyecek. Sinan da gidecek. Sinan için tehlikeli oyun başlayacak. Sinan, Murad ile çıktı bu yola. İster istemez bırakmaz zaten kardeşini. Sinan ve ekibi büyük ihtimalle de, bir plan kuracak ve plan işleyecek. Ekip o alanı basacak ve Murad ile Sinan kurtulacak. Hemen hemen böyle şeyler olabilir.

Insallah bol aksiyonlu bir sezon finali olur. :D

Bir tek amcası vardı, o da yaşamını yitirdi. Bir de annesi var, o da MİT'ten sorumlu olan Meryem Hanım. Başka da bağı olan kimsesi yok.

Fragmanda dikkat ettin mi Zeynep "Askin icin öl, ülken icin yasa" sözünü farkli bir sekilde söyledi ve sehit oldu. Murad söylemisti ilk o sözü, hatta babasi sanirim ölmeden önce.