dediğim gibi kampı dağıtıyorlar,harika bir bölüm olacak2 Fragman
Seviyorum o adamı Okan ile atışmaları güzel oluyorÖlmez o ölmez.![]()
Abdullah can'dir ya. Adamin ici temiz bir kere.Seviyorum o adamı Okan ile atışmaları güzel oluyor![]()
Bencede Emil'den kurtulacaklar,Ruken ölür gelecek hafta sezon finaliymiş çatışma sahneleri harikaydı bomba patlamaları falan gerçek, çok iyi yapmışlar hele ki Abdullah'ın Arat kampına bayrak dikmesi süperdi21. bölüm güzeldi.. bazi notlar;
Emil'in "yilan" sahnesi iyiydi ama bir o kadar da kötüydü, izleyemedim tam hic sevmem yilanlari.
Müstesar Murad'a gazi verdi, Murad'in sevinci süperdi.
Seker'in Müdür'deki replikleri süperdi güldüm güldüm koptum.
Abdullah'in Baskana gidip Sehit arkadaslari icin yaptigi istegi duygulandirdi..
Ruken sonunda Murad'a sevdigini itiraf etti.
Catisma sahnesi güzeldi.Thomas kurtuldu, Ruken MUrad sayesinde..Zeynep kiskanc gibi arabada illa gitti.
Kampi patlattiktan sonra arama yapmalari sacma olmus yalniz. Yani madem bir seyler ariyorsunuz ne patlatiyorsunuz?
Abdullah'in Türk Bayragi sahnesi süperdi.. Müstesar'in bu duruma "güzel" ve "Arat kampina bayrak dikmisiz, ben kahve icerim arkadas" demesi de ayri bir iyi sahneydi.
Abdullah'in yara haliyle o kadar zaman dayanmasi güclü oldugunu gösterir ama insallah ölmez.
Bizimkiler Emil'e yakalandi. Kurtulma sanslari var gibi ama yaralanan olacaktir aralarinda, belki de Ruken ölecektir.
22.Bölüm bekleniyor.![]()
Bencede Emil'den kurtulacaklar,Ruken ölür gelecek hafta sezon finaliymiş çatışma sahneleri harikaydı bomba patlamaları falan gerçek, çok iyi yapmışlar hele ki Abdullah'ın Arat kampına bayrak dikmesi süperdi![]()
Yılan fobin mi var21. bölüm güzeldi.. bazi notlar;
Emil'in "yilan" sahnesi iyiydi ama bir o kadar da kötüydü, izleyemedim tam hic sevmem yilanlari.![]()
Müstesar Murad'a gazi verdi, Murad'in sevinci süperdi.![]()
Seker'in Müdür'deki replikleri süperdi güldüm güldüm koptum.![]()
Abdullah'in Baskana gidip Sehit arkadaslari icin yaptigi istegi duygulandirdi..![]()
Ruken sonunda Murad'a sevdigini itiraf etti.
Catisma sahnesi güzeldi.Thomas kurtuldu, Ruken MUrad sayesinde..Zeynep kiskanc gibi arabada illa gitti.
![]()
Kampi patlattiktan sonra arama yapmalari sacma olmus yalniz. Yani madem bir seyler ariyorsunuz ne patlatiyorsunuz?
Abdullah'in Türk Bayragi sahnesi süperdi.. Müstesar'in bu duruma "güzel" ve "Arat kampina bayrak dikmisiz, ben kahve icerim arkadas" demesi de ayri bir iyi sahneydi.![]()
Abdullah'in yara haliyle o kadar zaman dayanmasi güclü oldugunu gösterir ama insallah ölmez.![]()
Bizimkiler Emil'e yakalandi. Kurtulma sanslari var gibi ama yaralanan olacaktir aralarinda, belki de Ruken ölecektir.
22.Bölüm bekleniyor.![]()
Sezon finali olacak kesin ama tarihi tam belli değil gelecek hafta diye söyleniyorSez9n Finali kesin mi? Final değil yani.![]()
Yılan fobin mi var![]()
Sezon finali olacak kesin ama tarihi tam belli değil gelecek hafta diye söyleniyor![]()
Bende tiksinirimSen sanki eline alabiliyorsun?
Insallah.![]()