TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

20.bölümü izledim bugün özellikle Murat'ın yemin sahnesi süperdi.Archie öldü gelecek bölümde kampı dağıtacaklarmış heralde facebook sayfasında paylaşmışlar destek istiyeceklermiş merkezden

Adaşım Abdullah'a bakın hele, göreve gidiyor. Bu çok sevindirici ama orada yaşayacakları pek sevindirici değil gibi.

21. bölüm güzeldi.. bazi notlar;

Emil'in "yilan" sahnesi iyiydi ama bir o kadar da kötüydü, izleyemedim tam hic sevmem yilanlari. :T:
Müstesar Murad'a gazi verdi, Murad'in sevinci süperdi. :D
Seker'in Müdür'deki replikleri süperdi güldüm güldüm koptum. :D
Abdullah'in Baskana gidip Sehit arkadaslari icin yaptigi istegi duygulandirdi.. :T
Ruken sonunda Murad'a sevdigini itiraf etti. :T:
Catisma sahnesi güzeldi. :) Thomas kurtuldu, Ruken MUrad sayesinde..Zeynep kiskanc gibi arabada illa gitti. :D
Kampi patlattiktan sonra arama yapmalari sacma olmus yalniz. Yani madem bir seyler ariyorsunuz ne patlatiyorsunuz?
Abdullah'in Türk Bayragi sahnesi süperdi.. Müstesar'in bu duruma "güzel" ve "Arat kampina bayrak dikmisiz, ben kahve icerim arkadas" demesi de ayri bir iyi sahneydi. :D
Abdullah'in yara haliyle o kadar zaman dayanmasi güclü oldugunu gösterir ama insallah ölmez. :T:
Bizimkiler Emil'e yakalandi. Kurtulma sanslari var gibi ama yaralanan olacaktir aralarinda, belki de Ruken ölecektir.

22.Bölüm bekleniyor. :)

Emil'in "yilan" sahnesi iyiydi ama bir o kadar da kötüydü, izleyemedim tam hic sevmem yilanlari. :T:
Abdullah'in Baskana gidip Sehit arkadaslari icin yaptigi istegi duygulandirdi.. :T
Catisma sahnesi güzeldi. :) Thomas kurtuldu, Ruken MUrad sayesinde..Zeynep kiskanc gibi arabada illa gitti. :D
Kampi patlattiktan sonra arama yapmalari sacma olmus yalniz. Yani madem bir seyler ariyorsunuz ne patlatiyorsunuz?
Abdullah'in Türk Bayragi sahnesi süperdi.. Müstesar'in bu duruma "güzel" ve "Arat kampina bayrak dikmisiz, ben kahve icerim arkadas" demesi de ayri bir iyi sahneydi. :D
Abdullah'in yara haliyle o kadar zaman dayanmasi güclü oldugunu gösterir ama insallah ölmez. :T:
Bizimkiler Emil'e yakalandi. Kurtulma sanslari var gibi ama yaralanan olacaktir aralarinda, belki de Ruken ölecektir.

Bencede Emil'den kurtulacaklar,Ruken ölür gelecek hafta sezon finaliymiş çatışma sahneleri harikaydı bomba patlamaları falan gerçek, çok iyi yapmışlar hele ki Abdullah'ın Arat kampına bayrak dikmesi süperdi :)

Yılan fobin mi var :A

Haftaya sezon finali yapacak dizinin 22. Bölümünden birkaç kare;

10428508_478801795583669_5555256197704425893_n.jpg

10428509_478801845583664_9198721018132910732_n.jpg