Evet ya Murad'ta yakalanmışAbdullah Şehit oluyor gibi...
Evet ya Murad'ta yakalanmışAbdullah Şehit oluyor gibi...
İlk fragmanı sen paylaşmıştın bunuda ben paylaşıyım bariBu kez hızlısın @kvp-medya. Tam da fragmanı ekliyordum.![]()
Ben aslında youtube fragmanını bekliyordum. O sonradan çıktı ve alternatif olarak onu da ekledim.İlk fragmanı sen paylaşmıştın bunuda ben paylaşıyım bari![]()
Ben aslında youtube fragmanını bekliyordum. O sonradan çıktı ve alternatif olarak onu da ekledim.![]()
Ben anladım. Rus ruleti oynuyorlar. Büyük ihtimalle Sinan Okçu, Murad Altay için teslim olacak ve Sinan, rus ruleti oynayacak. Görüldüğü gibi de diğer adam ölecek.Onu da izledim ama anlamadim.![]()
Ben anladım. Rus ruleti oynuyorlar. Büyük ihtimalle Sinan Okçu, Murad Altay için teslim olacak ve Sinan, rus ruleti oynayacak. Görüldüğü gibi de diğer adam ölecek.![]()
Olay aynen şöyle olabilir;Hemen de çözersin.
Sinan nasıl teslim olur ölüme gitmiş resmen.
Olay aynen şöyle olabilir;
Murad'ın yanında telefon var. Telefonla Emil, diğer cepheye iletişim kuracak ve Sinan'ı isteyecek. Sinan da gidecek. Sinan için tehlikeli oyun başlayacak. Sinan, Murad ile çıktı bu yola. İster istemez bırakmaz zaten kardeşini. Sinan ve ekibi büyük ihtimalle de, bir plan kuracak ve plan işleyecek. Ekip o alanı basacak ve Murad ile Sinan kurtulacak. Hemen hemen böyle şeyler olabilir.
Öyle olacak büyük ihtimalle zaten. Sezon finali dediğin, hareketli olur. Diğer bölümlere göre de çok farklı olur.Insallah bol aksiyonlu bir sezon finali olur.![]()
Öyle olacak büyük ihtimalle zaten. Sezon finali dediğin, hareketli olur. Diğer bölümlere göre de çok farklı olur.![]()
Murad'ın hayatı bundan sonra ne olacak? Sanırım ucu açık kalacak soru bu olacak. Çok duygusal ve agresif bir portre çizecek. Sonrasında bir süre içine kapanabilir.Ucu açık bir soru işareti kalmalı. Acaba ne olacak?
Murad'ın hayatı bundan sonra ne olacak? Sanırım ucu açık kalacak soru bu olacak. Çok duygusal ve agresif bir portre çizecek. Sonrasında bir süre içine kapanabilir.
Bir tek amcası vardı, o da yaşamını yitirdi. Bir de annesi var, o da MİT'ten sorumlu olan Meryem Hanım. Başka da bağı olan kimsesi yok.Bu adamın ailesi yoktu dimi? Yani öldü biliyor?
Bir tek amcası vardı, o da yaşamını yitirdi. Bir de annesi var, o da MİT'ten sorumlu olan Meryem Hanım. Başka da bağı olan kimsesi yok.