'Kızılcık Şerbeti'ne Sürpriz Bir Geri Dönüş Daha! Yiğit Kirazcı Yeniden Kadroda!

isimler aklimda degil, googleya baktim
Erkan Bektas, Erkan Petekkaya, Serhat Tutumluer falan iste. Genelde o yasta oyuncular var
Kız Tolga var, Korkut var başka da yok galiba. 😱 Bi ara bir sürü genç oğlan vardı 4. sezon mu neydi.

Reactions: Dosi
Kız Tolga var, Korkut var başka da yok galiba. 😱 Bi ara bir sürü genç oğlan vardı 4. sezon mu neydi.
aynen bu ikisi arti bir genc daha var ama varla yok arasi simdilik
henüz sahneleri fazla degil.
Bir Zamanlar Cukurova dizisndeki Gaffurda var
orta yas diye bosuna demedim

Reactions: serhatt
aynen bu ikisi arti bir genc daha var ama varla yok arasi simdilik
henüz sahneleri fazla degil.
Bir Zamanlar Cukurova dizisndeki Gaffurda var
orta yas diye bosuna demedim
Taştır kesin o oğlan da.
Korkut'u EDHO'dan beri beğenirim bu dizide de epey uzun zamandır yer alıyor izlemeye hasret kaldım.

Taştır kesin o oğlan da.
Korkut'u EDHO'dan beri beğenirim bu dizide de epey uzun zamandır yer alıyor izlemeye hasret kaldım.
tas mi degil mi al kendin oku kendi yorumunu. Oglana yorum yapmissin hemen

Aaaa bu oğlan mı çok görünmüyor dediğin? Malın iyisinden anlarım hemen teşhisi koymuşum.

Aaaa bu oğlan mı çok görünmüyor dediğin? Malın iyisinden anlarım hemen teşhisi koymuşum.
Aynen. her bölüm var ama is arkadasina aski harici henüz hikayesini pek ögrenemedik
yavas yavas aksiyon sahnelerinde belirmeye basladi o da

Reactions: offensive and Dosi
1 Bölüm kaldı, sonra katılacak ama o da yanına birilerini alıp gelebilir

Nursema imamada aşık olup Firaz’a ibreyi çevirmişti. Buradada benzer yazarlar sıkıntı olmaz
Asil'in Firaz'ın eski karısına aşık olması ahlak dışı sinir oluyorum bu kadar normalleştirilmesine.