'Kızılcık Şerbeti'ne Sürpriz Bir Geri Dönüş Daha! Yiğit Kirazcı Yeniden Kadroda!

yarim kalmis bir hikayeleri vardi, diziden ayriligini cok sacma bir senaryo ile yazmislardi. kiz telefona cevap veremedi diye ülkeyi bile terketmek :A
Sadece Nursema-Rüzgar sahnelerine bakabilirim. Dizide tek ilgi cekici o kaldi :A
Bir insan 3 sene içinde kaç insana aşık olabilir? Gerçekten bu gerçek dışı bir şey. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sosyal medyada bu adam geri dönsün yorumları görüyordum. Dizi ayakta kalmak için her şeyi yapıyor.

Bilmiyorum bana hala çok saçma geliyor böylesine bir karakterin çok defa aşık olması. Biliyorsun ilk başlarda başını yerden kaldırmayan bir tipti. :A
Diziyi daha uzatirlarsa o da basini acar :A bu dizide de her sey mümkün :A
Kesin Rüzgar yaninda birileri ile gelir.

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Diziyi daha uzatirlarsa o da basini acar :A bu dizide de her sey mümkün :A
Kesin Rüzgar yaninda birileri ile gelir.
Başını açarsa tepki almaktan korkarlar bence, açsa çoktan açardı. :A

Aman gelmesin dizi yol geçen hanına döndü zaten. :A

• Güldürdün
Başını açarsa tepki almaktan korkarlar bence, açsa çoktan açardı. :A

Aman gelmesin dizi yol geçen hanına döndü zaten. :A
Ömer'e icki icirtip adami baska hale getirdiler. Bunuda yaparlar sasirmam :A :A düzgün sayilabilecek kapali olan bi o bide Nilay kaldi. eski kaynanasi ve yeni cici annesinin kendilerine has bir stilleri var :A

• Güldürdün
Ömer'e icki icirtip adami baska hale getirdiler. Bunuda yaparlar sasirmam :A :A düzgün sayilabilecek kapali olan bi o bide Nilay kaldi. eski kaynanasi ve yeni cici annesinin kendilerine has bir stilleri var :A
Ömer'in içki içmesi beni rahatsız ediyor mesela, eminim Nursema'nın açılması da eder. :D

Müslümanlıkta öyle kapalılık olmaz da işte izletiyorlar bize yanlış şeyleri doğru ayağına. :A

• Güldürdün
Ömer'in içki içmesi beni rahatsız ediyor mesela, eminim Nursema'nın açılması da eder. :D

Müslümanlıkta öyle kapalılık olmaz da işte izletiyorlar bize yanlış şeyleri doğru ayağına. :A
Senin Fatih'i evlendiriyorlar yeniden. Fragmanlar ile ne halde bakiyorum arada :A

• Üzücü
Adam tüm TR ile evlendi bir benimle evlenemedi...

Ben can sıkıntısından bakıyorum ama en iyisini sen yapıyorsun. :A
bir ara cok dizi bakiyordum ve yasamimi olumsuz etkiledigini farkettim :A azalttim artik. Bazi dizilere bir kac bölümde bir bakiyorum. Böyle daha iyi :A
Sana sabirlar diliyorum :A

• Güldürdün
bir ara cok dizi bakiyordum ve yasamimi olumsuz etkiledigini farkettim :A azalttim artik. Bazi dizilere bir kac bölümde bir bakiyorum. Böyle daha iyi :A
Sana sabirlar diliyorum :A
Benimde 3 dizim var işte, yine de yeri en sağlam Şerbo. Diğerleri tehlike hattında. :A

• Güldürdün
Benimde 3 dizim var işte, yine de yeri en sağlam Şerbo. Diğerleri tehlike hattında. :A
benim diziler reytingi yüksek diziler :A her diziyi yarim birakma potansiyelim var benim, veya ara verip ara ara baktigim. O konuda istikrarli degilim ama Teskilat dizisini 1 sene oldu firesiz izledim. Cok benlik degil bu hareket :A:A bastan sona izledigim diziler nadirdir :A

• Güldürdün
benim diziler reytingi yüksek diziler :A her diziyi yarim birakma potansiyelim var benim, veya ara verip ara ara baktigim. O konuda istikrarli degilim ama Teskilat dizisini 1 sene oldu firesiz izledim. Cok benlik degil bu hareket :A:A bastan sona izledigim diziler nadirdir :A
Bende senin aksine başladığımı bitene kadar izlerim bırakamam. :A Teşkilat hiç benlik değil nasıl katlanıyorsun şaşırtıcı. :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bende senin aksine başladığımı bitene kadar izlerim bırakamam. :A Teşkilat hiç benlik değil nasıl katlanıyorsun şaşırtıcı. :A @Bully
Ben de başladığımı kolay kolay bırakamam ama @Dosi ‘ye dizi konusunda güven olmaz, her an sıkılabilir :A Teşkilat’a bağlanmış olması şaşırtıcı bir durum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt
Dizi güzelki cekiyor kendine ama 1 küsür sene firesiz izlemek benide sasirtiyor :A
Evet senin için alışılagelmişin dışında. :A

Dizinin tek güzel yanı parlakları bence. :A
------

Ben de başladığımı kolay kolay bırakamam ama @Dosi ‘ye dizi konusunda güven olmaz, her an sıkılabilir :A Teşkilat’a bağlanmış olması şaşırtıcı bir durum :A
Demek ki gerçekten sevmiş. :A Söz konusu ben olsam parlaklar için bakıyor denilebilir de @Dosi bu tanıma uymuyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
ben sıkıntıya gelemiyorum. fazla dram olup istedigim yönde ilerlemeyince birakiyorum diziyi :A
Evet senin için alışılagelmişin dışında. :A

Dizinin tek güzel yanı parlakları bence. :A
------

Demek ki gerçekten sevmiş. :A Söz konusu ben olsam parlaklar için bakıyor denilebilir de @Dosi bu tanıma uymuyor. :A
aksiyonunu sevdim ben,sürekli merak unsuru ve heyecanli ilerliyor ondan :A burada 2-3 genc oyuncu harici hepsi orta yasta kisiler :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Bully
ben sıkıntıya gelemiyorum. fazla dram olup istedigim yönde ilerlemeyince birakiyorum diziyi :A

aksiyonunu sevdim ben,sürekli merak unsuru ve heyecanli ilerliyor ondan :A burada 2-3 genc oyuncu harici hepsi orta yasta kisiler :A
Orta yaşlılardan kastın kim? :A

• Güldürdün