'Kızılcık Şerbeti'ne Sürpriz Bir Geri Dönüş Daha! Yiğit Kirazcı Yeniden Kadroda!

isimler aklimda degil, googleya baktim
Erkan Bektas, Erkan Petekkaya, Serhat Tutumluer falan iste. Genelde o yasta oyuncular var :A
Kız Tolga var, Korkut var başka da yok galiba. 😱 Bi ara bir sürü genç oğlan vardı 4. sezon mu neydi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kız Tolga var, Korkut var başka da yok galiba. 😱 Bi ara bir sürü genç oğlan vardı 4. sezon mu neydi. :A
aynen bu ikisi arti bir genc daha var ama varla yok arasi simdilik :A henüz sahneleri fazla degil.
Bir Zamanlar Cukurova dizisndeki Gaffurda var :A orta yas diye bosuna demedim :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
aynen bu ikisi arti bir genc daha var ama varla yok arasi simdilik :A henüz sahneleri fazla degil.
Bir Zamanlar Cukurova dizisndeki Gaffurda var :A orta yas diye bosuna demedim :A
Taştır kesin o oğlan da. :A Korkut'u EDHO'dan beri beğenirim bu dizide de epey uzun zamandır yer alıyor izlemeye hasret kaldım. :A

• Güldürdün
Taştır kesin o oğlan da. :A Korkut'u EDHO'dan beri beğenirim bu dizide de epey uzun zamandır yer alıyor izlemeye hasret kaldım. :A
tas mi degil mi al kendin oku kendi yorumunu. Oglana yorum yapmissin hemen :A

• Harika
Reactions: serhatt
tas mi degil mi al kendin oku kendi yorumunu. Oglana yorum yapmissin hemen :A

Aaaa bu oğlan mı çok görünmüyor dediğin? Malın iyisinden anlarım hemen teşhisi koymuşum. :Z

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: offensive and Dosi
1 Bölüm kaldı, sonra katılacak ama o da yanına birilerini alıp gelebilir :A
Nursema imamada aşık olup Firaz’a ibreyi çevirmişti. Buradada benzer yazarlar sıkıntı olmaz :A
Asil'in Firaz'ın eski karısına aşık olması ahlak dışı sinir oluyorum bu kadar normalleştirilmesine.

• Beğendim