isimler aklimda degil, googleya baktimOrta yaşlılardan kastın kim?![]()
Erkan Bektas, Erkan Petekkaya, Serhat Tutumluer falan iste. Genelde o yasta oyuncular var
isimler aklimda degil, googleya baktimOrta yaşlılardan kastın kim?![]()
Kız Tolga var, Korkut var başka da yok galiba. 😱 Bi ara bir sürü genç oğlan vardı 4. sezon mu neydi.isimler aklimda degil, googleya baktim
Erkan Bektas, Erkan Petekkaya, Serhat Tutumluer falan iste. Genelde o yasta oyuncular var![]()
aynen bu ikisi arti bir genc daha var ama varla yok arasi simdilikKız Tolga var, Korkut var başka da yok galiba. 😱 Bi ara bir sürü genç oğlan vardı 4. sezon mu neydi.![]()
Taştır kesin o oğlan da.aynen bu ikisi arti bir genc daha var ama varla yok arasi simdilikhenüz sahneleri fazla degil.
Bir Zamanlar Cukurova dizisndeki Gaffurda varorta yas diye bosuna demedim
![]()
tas mi degil mi al kendin oku kendi yorumunu. Oglana yorum yapmissin hemenTaştır kesin o oğlan da.Korkut'u EDHO'dan beri beğenirim bu dizide de epey uzun zamandır yer alıyor izlemeye hasret kaldım.
![]()
Aaaa bu oğlan mı çok görünmüyor dediğin? Malın iyisinden anlarım hemen teşhisi koymuşum.tas mi degil mi al kendin oku kendi yorumunu. Oglana yorum yapmissin hemen
TRT 1'in Tims&B Productios imzalı sevilen dizisi "Teşkilat" merakla beklenen yeni sezonuyla geri döndü!![]()
Yönetmen koltuğuna Burak Arlıel'in oturduğu, senaryosunu Teşkilat Senaryo Ekibi'nin kaleme aldığı ve başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı dizinin 6. sezon kadrosuna ünlü isim Yeliz Şar ve genç oyuncu Berkay Çınar da dahil oldu.
"Teşkilat" yeni bölümüyle Pazar 20.00'de TRT 1'de!
![]()
![]()
- serhatt
- teşkilat trt 1
- Cevap: 5
- Forum: Reyting Sonuçları & TV Haberleri
Aynen. her bölüm var ama is arkadasina aski harici henüz hikayesini pek ögrenemedikAaaa bu oğlan mı çok görünmüyor dediğin? Malın iyisinden anlarım hemen teşhisi koymuşum.![]()
Diğerleri neler cnmBenimde 3 dizim var işte, yine de yeri en sağlam Şerbo. Diğerleri tehlike hattında.![]()
Aaaaa hemen bir ecünnüye mi yamadılar?Aynen. her bölüm var ama is arkadasina aski harici henüz hikayesini pek ögrenemedikyavas yavas aksiyon sahnelerinde belirmeye basladi o da
![]()
Çarpıntı ve Kıskanmak cnm.Diğerleri neler cnm![]()
1 Bölüm kaldı, sonra katılacak ama o da yanına birilerini alıp gelebilirRüzgar bir an önce gelsin yoksa Asil ve Nursema birbirlerine aşık olacak. @Dosi @offensive
Asil'in Firaz'ın eski karısına aşık olması ahlak dışı sinir oluyorum bu kadar normalleştirilmesine.1 Bölüm kaldı, sonra katılacak ama o da yanına birilerini alıp gelebilir
Nursema imamada aşık olup Firaz’a ibreyi çevirmişti. Buradada benzer yazarlar sıkıntı olmaz![]()
Sonrasında gördüm. Girişi biraz ertelenecekmiş yani korktuğun başına gelecek gibiAsil'in Firaz'ın eski karısına aşık olması ahlak dışı sinir oluyorum bu kadar normalleştirilmesine.
Kendi ayaklarına sıkarlar.Sonrasında gördüm. Girişi biraz ertelenecekmiş yani korktuğun başına gelecek gibi![]()