Adını bile anmadık o kişinin.Evli adamla niye ayrıldığını anlattı mı azıcık dedikodu anlat![]()
Adını bile anmadık o kişinin.Evli adamla niye ayrıldığını anlattı mı azıcık dedikodu anlat![]()
Ben bilmem sosyal medyada öyle diyollaAdını bile anmadık o kişinin.Zaten senin gibi safozlar inanır öylesi safsatalara.
![]()
Onların ne dediğinin bir önemi yok.Ben bilmem sosyal medyada öyle diyolla![]()
esas o kadar yalakalığa rağmen kızılcık kutlamasına çağırılmayan marulun ne dediğinin önemi yokOnların ne dediğinin bir önemi yok.![]()
96 bölüm boyunca rol alan kadın çağrılmamışken Deniz'i mi çağıracaklardı, nanik sana.esas o kadar yalakalığa rağmen kızılcık kutlamasına çağırılmayan marulun ne dediğinin önemi yok![]()
O kadın resti çekip gitti, marul 7/24 yalakalık yapıyormuş96 bölüm boyunca rol alan kadın çağrılmamışken Deniz'i mi çağıracaklardı, nanik sana.![]()
@Yakamoz-Asi ile @The_Erinch kızılcığa başlamış izlemeye konuyu sevmişlerOnların ne dediğinin bir önemi yok.![]()
@Yakamoz-Asi milf seviyor anlaşıldı.@Yakamoz-Asi ile @The_Erinch kızılcığa başlamış izlemeye konuyu sevmişler@Dosi @Angelica @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @12.Adam
Yok öyle bir şey, işine geldiği gibi konuşuyorsun her zaman ki gibi.O kadın resti çekip gitti, marul 7/24 yalakalık yapıyormuş![]()
Bu durumda apo nun yeni metresi sen olursunYok öyle bir şey, işine geldiği gibi konuşuyorsun her zaman ki gibi.![]()
Mustafa'dan böyle bir şey bekliyordum, vursun bence de.
kız doğru mu bu adet sen illa bursa da da bir nikah kıymışsındırMustafa'dan böyle bir şey bekliyordum, vursun bence de.![]()
Ben imam nikahı fc üyesiyim canım, naşşş.kız doğru mu bu adet sen illa bursa da da bir nikah kıymışsındır
Sanattan da anlamaz odun buBen imam nikahı fc üyesiyim canım, naşşş.![]()
Ortada anlaşılacak bir sanat yok, adam son derece haklı.
aaaa senin günah defterin olsa ekrana sığmazdıOrtada anlaşılacak bir sanat yok, adam son derece haklı.![]()