Bahsettiğin kişiler seni hiç ilgilendirmiyor, sen kendi işine bak.Yorumlarda millet diyor o lafları ; zaten marul kafa seninle takıldıysa olabilir 2-3 bişi öğrenmiştir
Ay neyse senin Fatik de maşallah semirmiş yakında beni geçecek
Bahsettiğin kişiler seni hiç ilgilendirmiyor, sen kendi işine bak.Yorumlarda millet diyor o lafları ; zaten marul kafa seninle takıldıysa olabilir 2-3 bişi öğrenmiştir
Ay neyse senin Fatik de maşallah semirmiş yakında beni geçecek
aynı bizim forumBahsettiğin kişiler seni hiç ilgilendirmiyor, sen kendi işine bak.![]()
Ne yaşandı da bu kadın günah keçisi ilan edildi anlamıyorum.
Aaaaa divamızı nasıl çağırmazlarNe yaşandı da bu kadın günah keçisi ilan edildi anlamıyorum.![]()
Ne mana hayatta hiç eşini ve çocuğunu kazada kaybedip ruhsal sorunlar yaşayan insanlar yok mu da sadece 2018'de özgün ve eşsiz bir senaryo gibi algı yaratılıyor anlamadım komik bir çaba
Yuvamdaki Düşman'daki sahnenin daha gerçek olması ve elbise renklerinin bile aynı olması dışında sorun yok zatenNe mana hayatta hiç eşini ve çocuğunu kazada kaybedip ruhsal sorunlar yaşayan insanlar yok mu da sadece 2018'de özgün ve eşsiz bir senaryo gibi algı yaratılıyor anlamadım komik bir çaba![]()
Gerçek kısmı iki ailenin dünür olması, diğer eklemler elbette senaryo,Yuvamdaki Düşman'daki sahnenin daha gerçek olması ve elbise renklerinin bile aynı olması dışında sorun yok zatenSonuçta Kızılcık Şerbeti " gerçek bir hikayeden uyarlanmış "ya, hangi hikaye olduğunu paylaşsalar keşke
![]()
Sen burada ilk haddini bilmesi gereken kişisin ayol. Başkalarına had bildirmek ne haddine.forumdaki hadsizlere karşı ben@Dosi @serhatt @Bully @ozmoturk @Angelica @offensive @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Yakamoz-Asi @12.Adam
Sen de böyle hadsiz hadsiz kendini övüp durSen burada ilk haddini bilmesi gereken kişisin ayol. Başkalarına had bildirmek ne haddine.![]()
Dedi baş ahlaksız.
Aynı senDedi baş ahlaksız.![]()
forumdaki hadsizlere karşı ben@Dosi @serhatt @Bully @ozmoturk @Angelica @offensive @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Yakamoz-Asi @12.Adam
Dedi yer cücesi 🤣