Adını bile anmadık o kişinin.Evli adamla niye ayrıldığını anlattı mı azıcık dedikodu anlat![]()
Adını bile anmadık o kişinin.Evli adamla niye ayrıldığını anlattı mı azıcık dedikodu anlat![]()
Metehan'ın sezon finalinde yurt dışına gidip 4 .sezonda evlenmiş şekilde kol kola Çimen'le Ünal köşküne girmesi fikri... #KızılcıkŞerbeti
— Nəsimi (@m3ggierhee) May 16, 2025
Ben bilmem sosyal medyada öyle diyollaAdını bile anmadık o kişinin.Zaten senin gibi safozlar inanır öylesi safsatalara.
![]()
Onların ne dediğinin bir önemi yok.Ben bilmem sosyal medyada öyle diyolla![]()
esas o kadar yalakalığa rağmen kızılcık kutlamasına çağırılmayan marulun ne dediğinin önemi yokOnların ne dediğinin bir önemi yok.![]()
96 bölüm boyunca rol alan kadın çağrılmamışken Deniz'i mi çağıracaklardı, nanik sana.esas o kadar yalakalığa rağmen kızılcık kutlamasına çağırılmayan marulun ne dediğinin önemi yok![]()
O kadın resti çekip gitti, marul 7/24 yalakalık yapıyormuş96 bölüm boyunca rol alan kadın çağrılmamışken Deniz'i mi çağıracaklardı, nanik sana.![]()
Metehan'ın sezon finalinde yurt dışına gidip 4 .sezonda evlenmiş şekilde kol kola Çimen'le Ünal köşküne girmesi fikri... #KızılcıkŞerbeti
— Nəsimi (@m3ggierhee) May 16, 2025
@Yakamoz-Asi ile @The_Erinch kızılcığa başlamış izlemeye konuyu sevmişlerOnların ne dediğinin bir önemi yok.![]()
konusu için izlediğim dizinin konusu 👄 pic.twitter.com/Mvcr8dTGdq
— lütfish🐬 (@aslikkolik) May 16, 2025
@Yakamoz-Asi milf seviyor anlaşıldı.@Yakamoz-Asi ile @The_Erinch kızılcığa başlamış izlemeye konuyu sevmişler@Dosi @Angelica @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @12.Adam
konusu için izlediğim dizinin konusu 👄 pic.twitter.com/Mvcr8dTGdq
— lütfish🐬 (@aslikkolik) May 16, 2025
Yok öyle bir şey, işine geldiği gibi konuşuyorsun her zaman ki gibi.O kadın resti çekip gitti, marul 7/24 yalakalık yapıyormuş![]()
Bu durumda apo nun yeni metresi sen olursunYok öyle bir şey, işine geldiği gibi konuşuyorsun her zaman ki gibi.![]()
Mustafa'dan böyle bir şey bekliyordum, vursun bence de.
kız doğru mu bu adet sen illa bursa da da bir nikah kıymışsındırMustafa'dan böyle bir şey bekliyordum, vursun bence de.![]()
bunca yıldır bursadayım ilk kez duydum bu adeti, batu önceki düğünde verdiği paraları geri alabilmek için totişkosundan da uydurmuş olabilir yani belli olmaz sgbxjsjxjsjdjsjdjsj pic.twitter.com/WFWp6px8hG
— capon (@caponimoo) May 18, 2025
Ben imam nikahı fc üyesiyim canım, naşşş.kız doğru mu bu adet sen illa bursa da da bir nikah kıymışsındır
Sanattan da anlamaz odun buBen imam nikahı fc üyesiyim canım, naşşş.![]()
Fatih Ünal iki dakika boyunca modern sanatı yorumluyor pic.twitter.com/dpotxhuicV
— ⭒ (@lareinatriste) May 19, 2025
Ortada anlaşılacak bir sanat yok, adam son derece haklı.Sanattan da anlamaz odun bu
Fatih Ünal iki dakika boyunca modern sanatı yorumluyor pic.twitter.com/dpotxhuicV
aaaa senin günah defterin olsa ekrana sığmazdıOrtada anlaşılacak bir sanat yok, adam son derece haklı.![]()
HAHAHAHAHA O ARTIK DÜNYANIN EN KOMİK ADAMI pic.twitter.com/iZCreRc0Lk
“Güçsüz değilim ben zayıf değilim. Hepiniz göreceksiniz!”#KızılcıkŞerbeti 102. bölüm 2. fragmanımız yayında!
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) May 19, 2025
Yeni bölümümüzle cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/JpRmzp9027