Ay hoşttt. Aşkımın tırnağı olamaz o adam.Dilan Polat rolü de sana yakışır o zaman
Ay hoşttt. Aşkımın tırnağı olamaz o adam.Dilan Polat rolü de sana yakışır o zaman
Olgunlaşınca daha iyi olmuşAy hoşttt. Aşkımın tırnağı olamaz o adam.
Aaa kesinlikle.
kız şimdi bu cemretonun halası mı oluyor dizi iyice sapıtmış😱Aaa kesinlikle.
Bugün Ünal holdinge gittim ama bulamadım tekrar gideceğim bekle beni Ünal family.
Aklının ermeyeceği işlere burnunu sokma sende.kız şimdi bu cemretonun halası mı oluyor dizi iyice sapıtmış😱
Aklının ermeyeceği işlere burnunu sokma sende.
Bu senin kültürün yanında Aristotales kalır.
Tam bir kraliçeBu senin kültürün yanında Aristotales kalır.
Laf salatası yapmaktan başka bir vasfı olmayan sünepe yalnızca.
fatik ve ailesi yok negzelLaf salatası yapmaktan başka bir vasfı olmayan sünepe yalnızca.
Fatih ilgilendiriyor beni ailesi değil.
pembe - nursema- Nilay üçgeni sana haddini bildirirFatih ilgilendiriyor beni ailesi değil.
Üçü benim bir tırnağım etmez.pembe - nursema- Nilay üçgeni sana haddini bildirir
Senin hakkında yazdıklarını görüp görkem e dönmüş koşarakÜçü benim bir tırnağım etmez.
Hakkında yazdıklarımı görseydi uçarak BANA gelirdi.Senin hakkında yazdıklarını görüp görkem e dönmüş koşarak
Bu mu Fatik miHakkında yazdıklarımı görseydi uçarak BANA gelirdi.
Bu kıyası hakaret sayarım tabiki FATİH ÜNAL.
Hayatım bunun çevresi tam sana göre aslında ondan dedimBu kıyası hakaret sayarım tabiki FATİH ÜNAL.
İstemez, tek Fatih olsun bana yeto.Hayatım bunun çevresi tam sana göre aslında ondan dedim
Kız kıvılcım Queen parlaktan parlağa koşuyor helalİstemez, tek Fatih olsun bana yeto.