Ay hoşttt. Aşkımın tırnağı olamaz o adam.Dilan Polat rolü de sana yakışır o zaman
Ay hoşttt. Aşkımın tırnağı olamaz o adam.Dilan Polat rolü de sana yakışır o zaman
Olgunlaşınca daha iyi olmuşAy hoşttt. Aşkımın tırnağı olamaz o adam.![]()
Aaa kesinlikle.
kız şimdi bu cemretonun halası mı oluyor dizi iyice sapıtmış😱Aaa kesinlikle.
Bugün Ünal holdinge gittim ama bulamadım tekrar gideceğim bekle beni Ünal family.![]()
Aklının ermeyeceği işlere burnunu sokma sende.kız şimdi bu cemretonun halası mı oluyor dizi iyice sapıtmış😱
Aklının ermeyeceği işlere burnunu sokma sende.![]()
Bu senin kültürün yanında Aristotales kalır.
Tam bir kraliçeBu senin kültürün yanında Aristotales kalır.![]()
Laf salatası yapmaktan başka bir vasfı olmayan sünepe yalnızca.
fatik ve ailesi yok negzelLaf salatası yapmaktan başka bir vasfı olmayan sünepe yalnızca.![]()
Fatih ilgilendiriyor beni ailesi değil.
pembe - nursema- Nilay üçgeni sana haddini bildirirFatih ilgilendiriyor beni ailesi değil.![]()
Üçü benim bir tırnağım etmez.pembe - nursema- Nilay üçgeni sana haddini bildirir![]()
Senin hakkında yazdıklarını görüp görkem e dönmüş koşarakÜçü benim bir tırnağım etmez.![]()
Hakkında yazdıklarımı görseydi uçarak BANA gelirdi.Senin hakkında yazdıklarını görüp görkem e dönmüş koşarak
Bu mu Fatik miHakkında yazdıklarımı görseydi uçarak BANA gelirdi.![]()
Bu kıyası hakaret sayarım tabiki FATİH ÜNAL.
Hayatım bunun çevresi tam sana göre aslında ondan dedimBu kıyası hakaret sayarım tabiki FATİH ÜNAL.![]()
İstemez, tek Fatih olsun bana yeto.Hayatım bunun çevresi tam sana göre aslında ondan dedim![]()
Kız kıvılcım Queen parlaktan parlağa koşuyor helalİstemez, tek Fatih olsun bana yeto.![]()