Kıvançla Kenanı Karşılaştırınız !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takas izlememişin galiba sadece tecavüz değildi o film ayrıca berenn tek sinema filmi de yok hepsinde farklı rolde snn aklınd tecavüz kaldıysa o snn bilinçaltı soruunn :D

- - - Ekleme - - -

takas izlememişin galiba sadece tecavüz değildi o film ayrıca berenn tek sinema filmi de yok hepsinde farklı rolde snn aklınd tecavüz kaldıysa o snn bilinçaltı soruunn :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

birinde yatakta sevişti yine izlenmedi geç bu işleri herşey ortada :D

- - - Ekleme - - -

birinde yatakta sevişti yine izlenmedi geç bu işleri herşey ortada :D

herşey ortada vadi oyuncularını vadi dışında tutan işleri çok az berenin çoğu işi tuttu:D

vadi oyuncularının tutan işi mi çok az :d :d yav baya güldürdün gece gece saysam sabah olur şaka mı yapıyon arka sokaklar aşkı memnu yaprak dökümü fatmagül aklıma gelmeyen birçok dizinin ana elemanı vadi oyuncularıdır rıza baba,hayriye,adnan,iskender bulut öbgzk ne yapacağını şaşırdın iyice

vadi oyuncularının tutan işi mi çok az :d :d yav baya güldürdün gece gece saysam sabah olur şaka mı yapıyon arka sokaklar aşkı memnu yaprak dökümü fatmagül aklıma gelmeyen birçok dizinin ana elemanı vadi oyuncularıdır rıza baba,hayriye,adnan,iskender bulut öbgzk ne yapacağını şaşırdın iyice
sayy sen bn de tutamtanları sayayım hangisi daha çok görelim:D

Konu o kadar saçmalamasyonlaşmiş ki hemencecik geçiştirip son sayfaya geldim:X
Al birine vur ötekine...
2'side birbirinden yakişikli 2'side birbirinden iyi oyuncu...

Konu amacını aşmış :)

- - - Ekleme - - -

Konu amacını aşmış :)

kıvanç aşk ı memnu da başroldüğ unuttuysan vadiyi kaöç kere geçti :D beren de siemada dizilerinin devamını yapsa izlenirdi vadi gibi aynı başrollerle 10 film çekmkle başarılı olunmuyor
Yavaş Ol Şampiyon.Berenin Çekmediği Dizileri Bile Vadiden Daha İyi Görmeye Başladın.Kuyruk Acın Belli Mübarek

Yavaş Ol Şampiyon.Berenin Çekmediği Dizileri Bile Vadiden Daha İyi Görmeye Başladın.Kuyruk Acın Belli Mübarek

görmeye başlamadım berenin dizilerinin reytingine ve etkisine bakarak yorum yaptım son 2 dizisi zirvedeydi ondan önceki dizisinin konusu tam sinema izleyicisne göreydi vadi gibi diziyi sinemaya taşısa izlenirdi dedim:D

Ben berenide kenanıda kıvancıda severim,ama kıvanç bna daha cazip geliyor,kenan ağır abi takılıyo,terbiyeli sakin biri gbi,kıvançta öyle aslnda ,ama belli etmiyo,magazin takip edn anlar zaten.

Kıvanç daha yakışıklı bence.Kenan daha karizma adam.Oyunculuk yönünden Kenanda Kıvançda gayet iyiler :)

kim daha yakışıklı o benim konum deil ama oyunculuk açısından kenan daha ağır basar