Kıvançla Kenanı Karşılaştırınız !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga ben o adamı sevmiyom sevemedim kızma aga napim kenancıyım ben :D

Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu daha başarılı buluyorum. Kariyerlerine bakılırsak Kenan İmirzalıoğlu tabii ki daha önde şu an ama bana kalırsa Kenan İmirzalıoğlu hep aynı rolde. Kıvanç Tatlıtuğ ise sürekli farklı rollerde oynayarak kendini geliştiriyor.

aga sen kıvanççı ben kenancı :D

kenancı başımın tacı :)

- - - Ekleme - - -

Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu daha başarılı buluyorum. Kariyerlerine bakılırsak Kenan İmirzalıoğlu tabii ki daha önde şu an ama bana kalırsa Kenan İmirzalıoğlu hep aynı rolde. Kıvanç Tatlıtuğ ise sürekli farklı rollerde oynayarak kendini geliştiriyor.

bencede

Aynen :)

admin objektif olamıyon bu açık :D

- - - Ekleme - - -

admin objektif olamıyon bu açık :D

oyunculuk olarak karşılaştırmak komik kenan çok daha üstün karizma olarak dünya da rakibi yok ikisi de yakışıklı ama kıvanç çok tipsiz olmuş kenan her açıdan büyük farkla önde.

Abartma istersen takas :) dünyada rakibi yokmuş falan.

takasın kıvanç ı sevmem nede3ni belli 4 yıl boyunca vidiyi zirveden eden ay yapımla çalışıyor:D

gece gece saçmalıyon yine ne alaka kenan da ay yapımla çalışıyo :d ilginç :D

aga sallar yine ne yazabilir ki :D dur şunu vadinin kıvancı ezdiği bi tablo gösterim yatsın :d

şikeci agb nin şikel itabloları olnlar:D ayrıca şike 2008 de başladı diyosan kıvanla vadi de 2008 de karşılaştı bu kanıtlara yalçın abiyi inanadırırsın anca:D

- - - Ekleme - - -

kapaaaaak:Dagam benim süper kapak bu:D

- - - Ekleme - - -

konuyu değişme:d

mesajları oku da yaz:D kenban da ay yaspımla çalıştı ona neden karşı değilim dedi açıkladım mesajları okumadan boş boş post kasma:D