Kıvançla Kenanı Karşılaştırınız !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takas vadiyi geçmiş herkese düşmanca yorum yazmasa konu buralara gelmez :D beren oyuncu değilmiş kıvaç kötüymüş falan filan faso fiso :D beren oyunculuğunu milyonların önnde yarışma ile kanıtlamı biri kıvanç de kg ile düzelmeye başlmış ama takasa sorsan vadiye figuran olamazlar

xemre ne yapacağını şaşırmış vadiyle uğraşacam derken kendini rezil ediyo farkında değil :d

takas vadiyi geçmiş herkese düşmanca yorum yazmasa konu buralara gelmez :D beren oyuncu değilmiş kıvaç kötüymüş falan filan faso fiso :D beren oyunculuğunu milyonların önnde yarışma ile kanıtlamı biri kıvanç de kg ile düzelmeye başlmış ama takasa sorsan vadiye figuran olamazlar

görüyoruz sinemada oyunculuğunu 100 bin bile izlenmiyo madem çok iyi oyuncu izlnesin hadi agb yok tabi sinema da :d :d kıvanç nerde vadiyi geçmiş merak ediyom uykun geldi galiba yat sen reytingleri göremedin galiba :d ben sevmediğim kişilere düzgün yorum yapmam kıvancıda berenide sevmem ama kenanı çok severim ay yapımla çalışmış beni ilgilendirmez kenan adamım

işte post kasmanın kralı :D konunbun değiştiğini söyleyen ard arda mesajlar :D
kendimi rezil etmiyorum merak etme en iyi oyuncu seçilmiş kişilere oyuncu bile değil diyenler rezil oluyor:ÇD

vadiyi geçmiş diyenler rezil oluyo her konuda vadi vadi diyerek kuyruk acını gösteriyon vadi ezecek ezmeye dedevam ediyor merak etme :d

görüyoruz sinemada oyunculuğunu 100 bin bile izlenmiyo madem çok iyi oyuncu izlnesin hadi agb yok tabi sinema da :d :d kıvanç nerde vadiyi geçmiş merak ediyom uykun geldi galiba yat sen reytingleri göremedin galiba :d ben sevmediğim kişilere düzgün yorum yapmam kıvancıda berenide sevmem ama kenanı çok severim ay yapımla çalışmış beni ilgilendirmez kenan adamım

kıvanç aşk ı memnu da başroldüğ unuttuysan vadiyi kaöç kere geçti :D beren de siemada dizilerinin devamını yapsa izlenirdi vadi gibi aynı başrollerle 10 film çekmkle başarılı olunmuyor

- - - Ekleme - - -

vadiyi geçmiş diyenler rezil oluyo her konuda vadi vadi diyerek kuyruk acını gösteriyon vadi ezecek ezmeye dedevam ediyor merak etme :d
belli vadi ile ilkgili herhangi bir şeyde üsütün olanı hemen karalıyosunuz dikkat et karalıyosunuz diyorum çünkü hiç kanıtınız yok

vadi aşkı memnuyu da eziyodu :d ne diyon yav uykun geldi diyom yat sen :D beren çok iyiyse sinemada izlenirdi geç bu ayakları 100 bin bile izlenmiyo vadi karakteri muroya sinema filmi çekti polat memati hiçkimse yoktu bi muro 2 milyon izlendi geç bu işleri :D

- - - Ekleme - - -

kanıt mı yok reytingler ne :d vadi kıvancın dizisi gümüşü adeta ezmiş görmüyon mu daha sonra da alkı memnuyu ezdi

takas agb şikeli diyosun AGB reytingleri kanıttır diyosun bi karar ver düzgünce cevap ya<z kendinle çelişme:D ayrıca vadi karakterleri vadiden bağımsız tamamen değişik bir konuda dizi çeksdinler de 2 milyon izlenin görelim :D beren de aşk - memnu ya da hatırla sevgili ile ilgili dizi çekse meinim daha çok ilgi çekerdi

madem beren çok iyi oyuncu en kötü 1 milyon izlenseydi 100 bin izlenemiyo güldürme adamı

takas anlamadın galiba sinema ile dizi farklı şeyler izleyici kitlesi farklı :D
tabi sen diyeceksin vadi hem sinemada hem tv de izlendi ama ikisinde de vadi konseptiydi tv izleyicisibni çekti
beren oynadığı filmler hepsi farklı

- - - Ekleme - - -

takas anlamadın galiba sinema ile dizi farklı şeyler izleyici kitlesi farklı :D
tabi sen diyeceksin vadi hem sinemada hem tv de izlendi ama ikisinde de vadi konseptiydi tv izleyicisibni çekti
beren oynadığı filmler hepsi farklı

yav ne farklısı iyi olan her yerde izlenir kendin inanıyon mu bu dediğine

ben de kötü biş idmedim vadi oyuncuları vadiden faklı konsepte dizi çeksinler de öyle berenle karşılaştır :D

berenin neyiyle karşılaşacaklar 100 bin izleniyo muro 2 milyon :d kurtlar vadisiyle alakası yoktu muro nun komedi filmiydi 2 milyonu geçti :D geç bu işleri

ne kanıtım yok kendinimi avutuyon ya muronun isminde kurtlar vadisi yok polat memati abdülhey vs. yok muro karakterinin filmi komedi yani 2 milyom 300 bin izlendi berenin 1 milyonu geçen filmi yok :D çok iyi olan yer herde izlenir

anhlamadın galibamuro gene vadideki gibi komikti değişen bişi yok :D farklı karakterde değildi beren döenm filminde oynadı diğer filmde bombacı ldu diğerinde sadece aşık kadın oldu :D

- - - Ekleme - - -

anhlamadın galibamuro gene vadideki gibi komikti değişen bişi yok :D farklı karakterde değildi beren döenm filminde oynadı diğer filmde bombacı ldu diğerinde sadece aşık kadın oldu :D

ee berende aşkı memnudaki gibi tecavüz vs. rolündeydi ne değişti :d :d