- Reaksiyon puanı
- 529
- Puanı
- 235
@Forumdash @RüzgarGülü dün bu konu yüzünden biraz tartıştık yine konu yine kendine ait iraden var güven problemi çekmiyoruza bağladı ve kapandı 
Sen istediğini elde etmişssin sonuçta (tartişma@Forumdash @RüzgarGülü dün bu konu yüzünden biraz tartıştık yine konu yine kendine ait iraden var güven problemi çekmiyoruza bağladı ve kapandı![]()
ama ben daha şiddetli tartışmalar istiyorum bunlar çok hafifSen istediğini elde etmişssin sonuçta (tartişma)
![]()
Şiddetin boyutu ne kadar olmalı? Okkalısından bir taneama ben daha şiddetli tartışmalar istiyorum bunlar çok hafif![]()
AHahaha şiddete kavgalarda karşıyım 😛Şiddetin boyutu ne kadar olmalı? Okkalısından bir tane![]()
Kükresin istiyorsunAHahaha şiddete kavgalarda karşıyım 😛sözlü şiddetten bahsediyorum bağırıp çağırma
![]()
kükresin kükresin ateşlibi tartışma şart bunlar ne buz gibiKükresin istiyorsunBöyle benzetme yapınca aklıma Katy'nin klibinin ilk 30sn aklıma geldi
(sizi öyle hayal ettim
)
Roarkükresin kükresin ateşlibi tartışma şart bunlar ne buz gibihangi klip
![]()
dizi bitsin bakcam klibeRoarilk 30'sn filan niyeyse orası geldi aklıma
![]()
Buna aslında saçmalık yerine baska ismi var ama kurallara uymadığı için sgat arkadaşımız saçmalık demiş 😄Sacmalik