RüzgarGülü
Favori Üye
Ne İstanbul'muş be bekleye bekleye şair olacan. Telefon diye birşey var.kesinlikle haklısın o konuda ama onla ilgili kesin sonuçlara istanbula geldiğinde varcam
Ne İstanbul'muş be bekleye bekleye şair olacan. Telefon diye birşey var.kesinlikle haklısın o konuda ama onla ilgili kesin sonuçlara istanbula geldiğinde varcam
o tam yerinde taktik daha öncekileri az delirtmemiştimSen çok pembe dizi izlion panpa.
Sözüm meclisten dışarı tipik kız tribi.
adamın telefonla yakın bi ilişkisi yok :/Ne İstanbul'muş be bekleye bekleye şair olacan. Telefon diye birşey var.
Ben sevgili olmadığım halde yaptıklarımı söylesem oha dersiniz kıskanır kesinlikle her türlü fedekarlığı yapar yoksa sevmiyordur bu kadar kesin.
normalde el ele tutuşup koklaştığım biri ama şuan şehir dışında aynı okulda okuyoruz ama daha gelmediBu sevgili nasıl biri? Hergün buluşup görüşüp el ele tutuşup koklaştiğin biri mi? Yoksa sanal üzeri görüştüğün en fazla skype'dan cam actiğin biri mi ?
Çok şeyler diyebilirim ama fitne fesatlık olmasın diye susuyorumnormalde el ele tutuşup koklaştığım biri ama şuan şehir dışında aynı okulda okuyoruz ama daha gelmedi
Alakası yok hafız herkese sevdiği güzeller güzeli gelir yani her erkek kıskanır.Bir erkek çok fazla kıskanıyorsa, bu kadının güzelliğini gösterir. Bir erkek hiç kıskanmıyorsa, bu kadının o kadar da aldanacak güzellikte olmadığını gösterir. Yani sevgi kelimesi kıskanmadan ibaret değildir. Her haliyle sevilebilir ama her haliyle de kıskanılmaz.
aha adam hakaret ettiBir erkek çok fazla kıskanıyorsa, bu kadının güzelliğini gösterir. Bir erkek hiç kıskanmıyorsa, bu kadının o kadar da aldanacak güzellikte olmadığını gösterir. Yani sevgi kelimesi kıskanmadan ibaret değildir. Her haliyle sevilebilir ama her haliyle de kıskanılmaz.
ya söylee yada pm atÇok şeyler diyebilirim ama fitne fesatlık olmasın diye susuyorum
+1Alakası yok hafız herkese sevdiği güzeller güzeli gelir yani her erkek kıskanır.
Şu anda sevgilinle forumdaki yorumlara gülüşmediğinizden emin olmam lazımya söylee yada pm at
Alakası yok hafız herkese sevdiği güzeller güzeli gelir yani her erkek kıskanır.
aha adam hakaret etti
ahaha yok emin olabilirsin sitenin varlığından bile haberi yokŞu anda sevgilinle forumdaki yorumlara gülüşmediğinizden emin olmam lazım
objektif olarak baktığımda ki forumdan birçok arkadaşda eskiden konuştuğum çocuğun tipini biliyolar kıskanmaya hiç gerek yoktu aslında ama ben yinede kıskanıyodum tiple alakalı değil D:Ben kendimce böyle tercüme etmiştim durumu ama başarılı olmamışta olabilirim. Biraz garip aslında yazı.
Kendimce durumu izah etmeye çalıştım. Benim yanımda çok güzel bir kadın olsa acayip kıskanırım ama diğer türlü kıskanmayabilirim. Aslında hiç bilemiyorum. O ara içimden ne geçiyorsa, ona göre davranırım.
Senin dediğin şu şekil kız güzelse kaptırırsın ama kız çirkinse zaten benden başka kimse bakmaz amann boşver.Ben kendimce böyle tercüme etmiştim durumu ama başarılı olmamışta olabilirim. Biraz garip aslında yazı.
Kendimce durumu izah etmeye çalıştım. Benim yanımda çok güzel bir kadın olsa acayip kıskanırım ama diğer türlü kıskanmayabilirim. Aslında hiç bilemiyorum. O ara içimden ne geçiyorsa, ona göre davranırım.
ahaha yok emin olabilirsin sitenin varlığından bile haberi yok
ohaaaa!!! abarttın ama eneee depresyona girdim be yaBu cevabada pek tatmin olmadım Eğer böyle eğlence olsun diye konu açtiysan ve erkek arkadaşin yanındaysa "KAŞINDINIZ" diyorum
Bir erkek seni kıskanmıyorsa "ya yedeksindir yada senin canını sıkmadan etrafında tutmaya çalişiyordur"
Haa motorla gezmiş başka bi erkekle "üst düzey kıskanma sebebi hatta erkeğin trip atma dönemi bile olabilecek ölçütte" bunu bile kıskanmıyorsa mevzu tercih meselesidir ve "etrafa karşi - heyyy bakın benimde kız arkadaşim var- gösterisi yapıyordur
Motora binmişsin onu bile kısmamişsa Hem dediydimohaaaa!!! abarttın ama eneee depresyona girdim be ya
ama o çocukla çook uzun yıllardır iyi arkadaş olduğumuzu biliyo bu damı kurtarmazMotora binmişsin onu bile kısmamişsa Hem dediydim