- Reaksiyon puanı
- 527
- Puanı
- 234
@Forumdash @RüzgarGülü dün bu konu yüzünden biraz tartıştık yine konu yine kendine ait iraden var güven problemi çekmiyoruza bağladı ve kapandı
Sen istediğini elde etmişssin sonuçta (tartişma )@Forumdash @RüzgarGülü dün bu konu yüzünden biraz tartıştık yine konu yine kendine ait iraden var güven problemi çekmiyoruza bağladı ve kapandı
ama ben daha şiddetli tartışmalar istiyorum bunlar çok hafifSen istediğini elde etmişssin sonuçta (tartişma )
Şiddetin boyutu ne kadar olmalı? Okkalısından bir taneama ben daha şiddetli tartışmalar istiyorum bunlar çok hafif
AHahaha şiddete kavgalarda karşıyım 😛 sözlü şiddetten bahsediyorum bağırıp çağırmaŞiddetin boyutu ne kadar olmalı? Okkalısından bir tane
Kükresin istiyorsun Böyle benzetme yapınca aklıma Katy'nin klibinin ilk 30sn aklıma geldi(sizi öyle hayal ettim)AHahaha şiddete kavgalarda karşıyım 😛 sözlü şiddetten bahsediyorum bağırıp çağırma
kükresin kükresin ateşlibi tartışma şart bunlar ne buz gibi hangi klipKükresin istiyorsun Böyle benzetme yapınca aklıma Katy'nin klibinin ilk 30sn aklıma geldi(sizi öyle hayal ettim)
Roar ilk 30'sn filan niyeyse orası geldi aklımakükresin kükresin ateşlibi tartışma şart bunlar ne buz gibi hangi klip
dizi bitsin bakcam klibeRoar ilk 30'sn filan niyeyse orası geldi aklıma
Buna aslında saçmalık yerine baska ismi var ama kurallara uymadığı için sgat arkadaşımız saçmalık demiş 😄Sacmalik