RüzgarGülü
Favori Üye
Bak benim değil kız arkadaşımın cevabı bu sordum biri böyle böyle soruyor diye dedi ki sen beni kıskanmasan erkek değil kız arkadaşım olurdun dedi çok boyutlu bakış açısı
Bilmek ayrı motora bindiğin erkeği tanıması ayrı. Tanıyorsa belki kurtarır (ama ben olsa az da olsa kıskanırdım)ama o çocukla çook uzun yıllardır iyi arkadaş olduğumuzu biliyobu damı kurtarmaz
annesiyle altın gününe katılsın dimiBak benim değil kız arkadaşımın cevabı bu sordum biri böyle böyle soruyor diye dedi ki sen beni kıskanmasan erkek değil kız arkadaşım olurdun dedi çok boyutlu bakış açısı
Yorumsuz 😛annesiyle altın gününe katılsın dimi
Hangi dizi bu ? Gerçekte nadiren oluyor bunlarYahu adamin kafasinda binbir cesit soru veya sorun vardir, her zaman her an kiskanilir mi?
Memleket meselesi olmus mübarekadam simdi girecek kapidan, söyle bir icten sarilacak olay bitmistir.
ahhh evet biter sorunlar o zaman ama kasıma doğru anca gelir o o zamana kadarda ben ne kavgalar çıkarır nelere takarım kim bilirYahu adamin kafasinda binbir cesit soru veya sorun vardir, her zaman her an kiskanilir mi?
Memleket meselesi olmus mübarekadam simdi girecek kapidan, söyle bir icten sarilacak olay bitmistir.
ahhh evet biter sorunlar o zaman ama kasıma doğru anca gelir o o zamana kadarda ben ne kavgalar çıkarır nelere takarım kim bilir
Yorumsuz 😛
Hangi dizi bu ? Gerçekte nadiren oluyor bunlar
Kadin milleti dedikleri bu olsa gerek
Genellikle AB
objektif olarak baktığımda ki forumdan birçok arkadaşda eskiden konuştuğum çocuğun tipini biliyolar kıskanmaya hiç gerek yoktu aslında ama ben yinede kıskanıyodum tiple alakalı değil D:
Senin dediğin şu şekil kız güzelse kaptırırsın ama kız çirkinse zaten benden başka kimse bakmaz amann boşver.
Çok kışkırtıcı mesaj olmuş bu 😛Sen çok pembe dizi izlion panpa.
Sözüm meclisten dışarı tipik kız tribi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?