Bu sefer fotoda da yer verdik @xemrexxx e sevinsin bir zahmet
Bu sefer fotoda da yer verdik @xemrexxx e sevinsin bir zahmet
@Harunnn60 @Forumdash @xemrexxxHogatham benden başkasına bakmazGaga başka kapıya gitsin)
Netflix'in İptal Edilen Dizileri Hulu'da Hayat Bulabilir
Hulu’nun özgün içeriklerinden sorumlu kıdemli Başkan Yardımcısı Craig Erwich, Netflix serilerini diriltme ihtimalleri ile ilgili bir soruya verdiği cevapta, dizilerin tamamen rafa kalkmamış olabileceğini gösterdi. Erwich, firmasının Marvel ile olan işbirliğine, mümkün olan her şekilde devam etmeye istekli olduğunu belirtti. Teorik olarak, iptal edilen Marvel dizilerini devam ettirmek de bu fikre dahil.
Erwich, “Marvel, ilgilendiğimiz bir sürü seriye sahip. Tek gereken buna hazır olmaları, bu işlerin arkasında kimin olacağı önemli.” Bu oldukça mantıklı bir açıklama. Netflix’in iptal edilen dizileri, en az 2 yıl boyunca başka bir mecrada yer alamayacak. Yine de seriler daha sonra hayata döndürülebilir. Hazır olmak derken Erwich de bu süreci kastediyor olabilir.
@Çiğdem @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere
Bu tür açıklamalara sevinmiyorum. Resmen seyirciyi canlı tutup oyalama tekniği. 2 yıl yayınlanmayacak diyip 2 yıla marvel'ın kendi platformunu kurmasıNeyin umudu buuu Vraigggg
Disney+ konuşulmuyor muydu bunun için.
O diziler devam edecekse Disney+'da devam eder, başka yerde olacağını sanmıyorum
Scarlet Wich'in de dizisi gelecekmiş.O diziler devam edecekse Disney+'da devam eder, başka yerde olacağını sanmıyorumOnlar da devam ettirmezse ettirmesin çok da umurumdaydı, adamlar Loki'nin dizisini yapıyor şu anda
Süperkahraman dizileri, bir süre neslinin tükenme aşamasında o zamanKendi dizilerini yapacak almaz bence iptal edilenleri.
O diziler devam edecekse Disney+'da devam eder, başka yerde olacağını sanmıyorumOnlar da devam ettirmezse ettirmesin çok da umurumdaydı, adamlar Loki'nin dizisini yapıyor şu anda
Demez olaydımSüperkahraman dizileri, bir süre neslinin tükenme aşamasında o zaman
Scarlett Witch filmlerde biraz sönüktü, ama Loki birçok ana karakterin bile önüne geçmişti. Ama izlerim yine de ikisini de, mcu evrenine de dahil olacaklarmış zaten, izlenmesi iyi olurScarlet Wich'in de dizisi gelecekmiş.Birde Star Wars dizisi de yapacaklarmış.Hafiften gözüme girmeye başladı Disney.@Forumdash @Çiğdem
Süper kahraman filmleri, dizileri tam tersi tam tersi baya yükseliş döneminde. Dizilerin iyilerini izlesen seversin aslında. Filmler ise hepsi izlenebilir, tabi onların da iyisi kötüsü var ama film neticede 2 saat izliyorsun bitiyorDemez olaydım
Daredevil, Gotham falan ilk bölümlerini izledim zaten. Film dersen zaten nadir izliyorum Marvel DC falan olursa toptan çekilmez.Scarlett Witch filmlerde biraz sönüktü, ama Loki birçok ana karakterin bile önüne geçmişti. Ama izlerim yine de ikisini de, mcu evrenine de dahil olacaklarmış zaten, izlenmesi iyi olur
Star Wars'un ilk filmini izlemiştim sonra gerisini getirmedim. Onları da izlersem bir ara dizisine de bakabilirim
Süper kahraman filmleri, dizileri tam tersi tam tersi baya yükseliş döneminde. Dizilerin iyilerini izlesen seversin aslında. Filmler ise hepsi izlenebilir, tabi onların da iyisi kötüsü var ama film neticede 2 saat izliyorsun bitiyor
TWD, The 100 falan izleyen birinin de süper kahraman işlerinden uzak durması ilginçDaredevil, Gotham falan ilk bölümlerini izledim zaten. Film dersen zaten nadir izliyorum Marvel DC falan olursa toptan çekilmez.
The 100 bin basar s. kahraman dizilerine @DarkLegenD ’i çağırayım da bir de o övsün diziyi.TWD, The 100 falan izleyen birinin de süper kahraman işlerinden uzak durması ilginç
@DarkLegenD Ftwd öven bir insan yalnız hatırlatırımThe 100 bin basar s. kahraman dizilerine @DarkLegenD ’i çağırayım da bir de o övsün diziyi.
Uğraşamayacağım zevksizliklerinizle.The 100 bin basar s. kahraman dizilerine @DarkLegenD ’i çağırayım da bir de o övsün diziyi.
Unutmuşum o korkunç gerçeği.
Netflix'in İptal Edilen Dizileri Hulu'da Hayat Bulabilir
Hulu’nun özgün içeriklerinden sorumlu kıdemli Başkan Yardımcısı Craig Erwich, Netflix serilerini diriltme ihtimalleri ile ilgili bir soruya verdiği cevapta, dizilerin tamamen rafa kalkmamış olabileceğini gösterdi. Erwich, firmasının Marvel ile olan işbirliğine, mümkün olan her şekilde devam etmeye istekli olduğunu belirtti. Teorik olarak, iptal edilen Marvel dizilerini devam ettirmek de bu fikre dahil.
Erwich, “Marvel, ilgilendiğimiz bir sürü seriye sahip. Tek gereken buna hazır olmaları, bu işlerin arkasında kimin olacağı önemli.” Bu oldukça mantıklı bir açıklama. Netflix’in iptal edilen dizileri, en az 2 yıl boyunca başka bir mecrada yer alamayacak. Yine de seriler daha sonra hayata döndürülebilir. Hazır olmak derken Erwich de bu süreci kastediyor olabilir.
@Çiğdem @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere
Bu tür açıklamalara sevinmiyorum. Resmen seyirciyi canlı tutup oyalama tekniği. 2 yıl yayınlanmayacak diyip 2 yıla marvel'ın kendi platformunu kurmasıNeyin umudu buuu Vraigggg
Disney+ konuşulmuyor muydu bunun için.
destere gerçekten hortlayınca ortalık iyice arap saçı olacak @Harunnn60 nereye baksa fok görüyorum deliliyormuyum acaba diyecekNedenBeni çok mu özledinBu gaga seni mutlu edemedi mi)
O diziler devam edecekse Disney+'da devam eder, başka yerde olacağını sanmıyorumOnlar da devam ettirmezse ettirmesin çok da umurumdaydı, adamlar Loki'nin dizisini yapıyor şu anda
Ooo güzel ama son filmde birşey olmuştu Harun izlemedi için diyemiorum ama dizisi olucana göreScarlet Wich'in de dizisi gelecekmiş.Birde Star Wars dizisi de yapacaklarmış.Hafiften gözüme girmeye başladı Disney.@Forumdash @Çiğdem
Gebersin HArun cirkefidestere gerçekten hortlayınca ortalık iyice arap saçı olacak @Harunnn60 nereye baksa fok görüyorum deliliyormuyum acaba diyecek@Forumdash @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?