Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu tür açıklamalara sevinmiyorum. Resmen seyirciyi canlı tutup oyalama tekniği. 2 yıl yayınlanmayacak diyip 2 yıla marvel'ın kendi platformunu kurması
Neyin umudu buuu Vraigggg
Disney+ konuşulmuyor muydu bunun için.
2 yıl sonra hayatta olucakmıyız bakalım
Sadece büyücü @xemrexxx garanti okadar ?A

O diziler devam edecekse Disney+'da devam eder, başka yerde olacağını sanmıyorum
Onlar da devam ettirmezse ettirmesin çok da umurumdaydı, adamlar Loki'nin dizisini yapıyor şu anda

O diziler devam edecekse Disney+'da devam eder, başka yerde olacağını sanmıyorum
Onlar da devam ettirmezse ettirmesin çok da umurumdaydı, adamlar Loki'nin dizisini yapıyor şu anda

Scarlet Wich'in de dizisi gelecekmiş.
Birde Star Wars dizisi de yapacaklarmış.
Hafiften gözüme girmeye başladı Disney.
@Forumdash @Çiğdem

Reactions: MasacRE
@Forumdash @Çiğdem
Scarlett Witch filmlerde biraz sönüktü, ama Loki birçok ana karakterin bile önüne geçmişti. Ama izlerim yine de ikisini de, mcu evrenine de dahil olacaklarmış zaten, izlenmesi iyi olur

Star Wars'un ilk filmini izlemiştim sonra gerisini getirmedim. Onları da izlersem bir ara dizisine de bakabilirim

Süper kahraman filmleri, dizileri tam tersi tam tersi baya yükseliş döneminde. Dizilerin iyilerini izlesen seversin aslında. Filmler ise hepsi izlenebilir, tabi onların da iyisi kötüsü var ama film neticede 2 saat izliyorsun bitiyor

Reactions: dreamy
Daredevil, Gotham falan ilk bölümlerini izledim zaten. Film dersen zaten nadir izliyorum Marvel DC falan olursa toptan çekilmez.

Daredevil, Gotham falan ilk bölümlerini izledim zaten. Film dersen zaten nadir izliyorum Marvel DC falan olursa toptan çekilmez.
TWD, The 100 falan izleyen birinin de süper kahraman işlerinden uzak durması ilginç

Reactions: dreamy
Bu tür açıklamalara sevinmiyorum. Resmen seyirciyi canlı tutup oyalama tekniği. 2 yıl yayınlanmayacak diyip 2 yıla marvel'ın kendi platformunu kurması
Neyin umudu buuu Vraigggg
Disney+ konuşulmuyor muydu bunun için.
2 yıl sonra hayatta olucakmıyız bakalım
Sadece büyücü @xemrexxx garanti okadar

@Forumdash @Çiğdem
Ooo güzel ama son filmde birşey olmuştu Harun izlemedi için diyemiorum ama dizisi olucana göre