Royal_Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 4,896
- Puanı
- 450
Hadise: "Belçika, her yıl Eurovision'a katılmam için teklif gönderiyor. Eminim böyle bir şey yapsam tepki alırım." pic.twitter.com/P239PVhhry
— Pusholder (@pusholder) December 1, 2024
kıyafetiyle (!) özgür bir şekilde yarışır katılsın bence@xemrexxx ne diyorsun bu açıklamaya?
Hadise: "Belçika, her yıl Eurovision'a katılmam için teklif gönderiyor. Eminim böyle bir şey yapsam tepki alırım." pic.twitter.com/P239PVhhry
Linç ederler burada kadını 😵😵kıyafetiyle (!) özgür bir şekilde yarışır katılsın bence![]()
bişi olmaz son dizisindeki, kıyafetleri @MasacRE @S.G.A.T. @DarkLegenD @Bully @12.Adam beğenmiş hadisenin, onlar savunur yineLinç ederler burada kadını 😵😵
Taktın kıyafet mevzusunabeşi olmaz son dizisindeki, kıyafetleri @MasacRE @S.G.A.T. @DarkLegenD @Bully @12.Adam beğenmiş hadisenin, onlar savunur yine![]()
Ben desteklerim kendisini her konuda çok beğeniyorum@xemrexxx ne diyorsun bu açıklamaya?
Son dizisinde 10 numara 5 yıldız kıyafetlere sahip Hadise hanımbişi olmaz son dizisindeki, kıyafetleri @MasacRE @S.G.A.T. @DarkLegenD @Bully @12.Adam beğenmiş hadisenin, onlar savunur yine![]()
Gökhan Türkmen’in “Açık Adres” performansı Sertab Erener’in saygı gecesinde en beğendiğim performanslardan biri oldu. Türkmen’in stili, büyülü ses rengi, şarkıya kattığı yorum şahaneydi. Türkçe pop tarihinde yapılan en iyi coverlardan biri olabilir. pic.twitter.com/MoM7dGilUC
— TARAFSIZ MÜZİK (@_sansasyonelist) December 7, 2024
Bende fanıyım.Gökhan Türkmen’in “Açık Adres” performansı Sertab Erener’in saygı gecesinde en beğendiğim performanslardan biri oldu. Türkmen’in stili, büyülü ses rengi, şarkıya kattığı yorum şahaneydi. Türkçe pop tarihinde yapılan en iyi coverlardan biri olabilir. pic.twitter.com/MoM7dGilUC
@kerem![]()
BilmiyordumBende fanıyım.![]()
Evde pinekliyorsun değil mi?Bilmiyordum
Kerem, MusicSurvivor'da şampiyon oldu Sertabla en büyük fanı o yüzdenSen de ikinci en büyük fanı olabilirsin
![]()
Konumuz bu değil ama evetEvde pinekliyorsun değil mi?![]()
Konusunu açsana be billyKonumuz bu değil ama evet
Sivas - GS maçını izleyeceğim.
Ben GS'ye uğursuz geldiğim için açmıyorumKonusunu açsana be billy![]()
Ben Favori Üye olsaydım anında açardım, çünkü GS'liyimKonusunu açsana be billy![]()
Eben güzel mi?Ben GS'ye uğursuz geldiğim için açmıyorum
Sen aç konuyu?![]()
İyileşiyorum ile beraber en çok sevdiğim cover oldu. Gökhan Türkmen yeri geldiğinde tiz bir sese sahip. Açık Adres'e bu kadar yakışacağını düşünemezdim şahsen...Gökhan Türkmen’in “Açık Adres” performansı Sertab Erener’in saygı gecesinde en beğendiğim performanslardan biri oldu. Türkmen’in stili, büyülü ses rengi, şarkıya kattığı yorum şahaneydi. Türkçe pop tarihinde yapılan en iyi coverlardan biri olabilir. pic.twitter.com/MoM7dGilUC
@kerem![]()
@Bully özür dilerim. Bir akıllı sen misin ? Şeyinde demek istemiştim. 🙁 Gene baltayı taşa vurdum.Eben güzel mi?![]()