Boşuna geliştirme ayol seni Yunanistan'a almazlar.Hayal dünyanneyse Yunanistan demişken Yunan exatlon u başlamış bir göz atıp dilimi geliştireyim
Hadi çüzzzzzEkli dosyayı görüntüle 136708
Boşuna geliştirme ayol seni Yunanistan'a almazlar.Hayal dünyanneyse Yunanistan demişken Yunan exatlon u başlamış bir göz atıp dilimi geliştireyim
Hadi çüzzzzzEkli dosyayı görüntüle 136708
Çok emin olmaBoşuna geliştirme ayol seni Yunanistan'a almazlar.![]()
Emin olmadığım şeyi söylemem ben.Çok emin olma![]()
Emin olmadığım şeyi söylemem ben.![]()
Bayılıyorum seni morartmalara.
forum bnmle böyle konuşup veda bile edemeden ortadan kaybolanlarla doluBayılıyorum seni morartmalara.![]()
Ben başkalarına benzemem bunu çoktan anlamış olman gerekir.forum bnmle böyle konuşup veda bile edemeden ortadan kaybolanlarla doluhatta tutuklananı bile var yani bana bulaşan yanar sen bilirsin
![]()
@xemrexxx Hakkında işlem başlatılsın yasaklı kelimeyi söyledi.Ben başkalarına benzemem bunu çoktan anlamış olman gerekir.
Ben değil, sen bana bulaştın bu da dipnot olsun.![]()
yasaklı olsa sansürlenirdi forumun öyle bir uygulaması vardı@xemrexxx Hakkında işlem başlatılsın yasaklı kelimeyi söyledi.![]()
Onun adını yazmak serbest ama başka şey yazmak yasak , saçmalığın daniskası.yasaklı olsa sansürlenirdi forumun öyle bir uygulaması vardı![]()
Aşırı eleştiriden bir ban daha kazandınOnun adı yazmak serbest ama başka şey yazmak yasak , saçmalığın daniskası.
Yönetimin dokunulmazlığı mı var ?Aşırı eleştiriden bir ban daha kazandın![]()
+18 konser noluyor kiYönetimin dokunulmazlığı mı var ?