Üzülme sevin bu zaten uyarlama kendi öz senaryoları zaten olmayacak kitaba göre gidecekler eğer bir kaç kusur olursa onu da dizi müzikleri ile oyunculuklar ile kurtarırlar diye düşünüyorum @AseratYeri gelmiş vasat işleri yazmışlar, yeri gelmiş kaliteli işleri yazmışlar. O yüzden sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim. Ancak iyi düşünelim, iyi olsun. Senaryo Gülseren Budayıcıoğlu 'nun danışmanlığında yazılacağı için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
Niye dileyecekmişim günlerdir sorup cevap alamadığım şeyi kendim öğrendim diye mi.@Aserat bir özür bekliyorum senden hala diler misin sanmam![]()
Senaristin değiştiğine bile inanmadığın için ama senden özür beklemek imkansız bir şey. İtici insan.Niye dileyecekmişim günlerdir sorup cevap alamadığım şeyi kendim öğrendim diye mi.![]()
Tamam kusura bakma ama pek de özürlük bir durum yok inanmıştım zaten.Senaristin değiştiğine bile inanmadığın için ama senden özür beklemek imkansız bir şey. İtici insan.![]()
Artık anla ben de bu sektörün bir parçasıyımTamam kusura bakma ama pek de özürlük bir durum yok inanmıştım zaten.Yine de bir umut belki doğru değildir diye düşünmek istedim.
![]()
Senin ve kaynağının duyamadığı isimleri ben öğrendim ama.Artık anla ben de bu sektörün bir parçasıyım![]()