Alya gidiyormuş artık üzüldüm... Ama onu bu şekilde çıktığını görmek bir yandan sevindirdi..
Çok özleyeceğiz Alya'yı.
Emre Karayel değil Kınay. Terapiden sonra kanserli karısının yanına gitti ve hikaye orada bitti. Osman en son annesinin ölümünü kabullenmişti.13. BÖLÜM
Alya'nın vedası çok güzeldi, Melisa Sözen'in harika oyunculuğuyla 'Alya' karakteri dizinin unutulmazları arasına adını yazdırdı. Benim için 2020 yılının da en iyi oyunculuğunu sergiledi. Harika oynadı, harika yaşattı. 'Sil Baştan' şarkısı da çok yakıştı sahneye...
Hediye'nin hikayesi bu bölüm derinleşti ve beni de içine çekmeyi başardı, insan hayret ediyor annesinin durumuna gerçekten.
Selvi ve Hediye'nin durumları epey merak uyandırıcı devam ediyor, bakalım yeni bölümde kim katılacak?
Bu arada bazı hikayeler yarım mı kalıyor? Emre Karayel'in hikayesi tamamlandı da ben mi unuttum ya da ben mi kaçırdım? Mesela Akif hocanın hikayesi de ortada görünmedi bir daha? Osman'ı da göremedik? Melek en son terk edip gitmişti? Ben mi kaçırdım? @Aserat
Akif hoca benim ilgimi çok çekmişti, Emre Kınay'ın hikayesine girememiştim zaten görmemek sıkıntı değil de Akif hocayı izlemek istiyorum. İnşallah görürüz.Emre Karayel değil Kınay. Terapiden sonra kanserli karısının yanına gitti ve hikaye orada bitti. Osman en son annesinin ölümünü kabullenmişti.
Akif Hoca'nınki yarım kaldı gibi görünüyor devam eder mi bilmiyorum. En son kendisini odaya kilitlemişti ve ablası da Piraye'den gelecek hafta için randevu almıştı ama göremedik. Her terapiyi uzun uzun göstermek izleyiciyi sıkacağı için en önemli noktaları veriyorlar galiba.
Melek kısmı bence garanti devam edecek (hatta Alya gittiği için gelecek bölüm tekrar görebiliriz) ama kitapta neler olduğunu bilmediğim için emin değilim.
Daha önümüzde çok bölüm var hepsine sıra gelir hayırlısıyla.Akif hoca benim ilgimi çok çekmişti, Emre Kınay'ın hikayesine girememiştim zaten görmemek sıkıntı değil de Akif hocayı izlemek istiyorum. İnşallah görürüz.
Deniz hocaya da hiç hasta gelmiyor...