Kırgın Çiçekler'de Sosyal Mesaj!

Tahmin ediyordum böyle gudubet bir yorum yapacağını. :A

İyi de diziyi gerçek anlamda izlemişsen Eylül'ün neden bu zamana kadar söylemediğini de bilmen lazımdı. Eylül utandığından böyle bir şeyi hep sakladı. Hatta hatırlarsın arkadaşlarından bile sakladı bir zaman. Bu durumu anlatmak zaten çok zor bir durum. Açıklaması ise büyük bir cesareti gerektiriyordu ve bunu başardı. :)
Sen kaşındın ne güzel beğenip kaçmışım işte daha ne zorluyon söz konusu Kırgın Çiçekler'se ben her türlü laf sokarım :A

Aman ne mesaj. :D Şaka maka güzel bir mesaj ama dizide o kadar çok kötü olay oldu ki bu kadar şeyden sonra bana mesaj filan pek etki etmiyor. :A
Sonuç görmek istiyorum ben? :A

Yazın başlıyorsun zaten bir aksilik olmazsa. Emin ol çok çok özel sahneler var dizide. Gerek duygusal gerek komik her şeyi bulabilirsin. :)

Aynen mimikleriyle bu kadar belli etti kendini. :D

Konuya bakıp gidenler öyle gidebileceklerini mi sanıyorlar acaba. :A @Aserat @vadikızı @Yiğitt @-KADİR- @Billy Kane @lale1 @cookies @MEnes @Bully @tolgab @eskici @DarkLeqenD @xemrexxx @ABAY_06 @Harunnn60 @yigit_00 @Doğu

Yorumlar bekleniyor gençler. :A

Bonişim özür dilerim konuya yorum yazıyordum bağ evine gidecektik yazamadım
yorum yarım kalarak pc yi kapattım:sweat:

Eylül dizi karakteri olsada bunları gerçek hayatta yaşıyoruz ve eylülün isyanı
haklı o masumdu maalesef bu tür şeyler gerçek hayatta devam ediyor önüne
geçemiyoruz nerdeyse ortada ahlak kalmayacak hergün haberlerde tecavüz
taciz görüyorum daha bugün yine gördüm kızı apartmanda sıkıştırıyor taciz
ediyor aranıyor şu an da
rabbimden dileğim bunları son bulması inşallah son bulur bu tür haberler

Tamam güzel bir sahne, verilmek istenen mesajda iyi ama Allah aşkına o arka fondaki müzik nedir? öğkk.. 😛

O arka fon müziği dizinin kendi müziklerinden biri ve kesinlikle duyguyu çok güzel yansıtan müziklerden biri. Bu yüzden diss :F
Demekki dizinin müzikleri güzel değilmiş. :A Bu müzik böyle bir sahneyi yükseltememiş, hatta düşürmüş. Daha nükteli, vurgulu bir müzik olmalıydı verilmek istenen mesajın daha coşkulu bir biçimde seyirciye geçebilmesi için...

Demekki dizinin müzikleri güzel değilmiş. :A Bu müzik böyle bir sahneyi yükseltememiş, hatta düşürmüş. Daha nükteli, vurgulu bir müzik olmalıydı verilmek istenen mesajın daha coşkulu bir biçimde seyirciye geçebilmesi için...
Dizimizin müzikleri çok güzel :A

bu arada bnm anlamadığım bişi var mesaj verme olayı bir bölümde ya da birkaç bölümde falan olur ama bu dizinin ana konularından biri değil mi kemalin tacizleri yani mesaj varsa başoından beri var o zaman neden @denizz19 şimdi açtı konuyu:A @MEnes @Doğu @Çiğdem- @Harunnn60
Saftirik videoda Eylül'ün artık isyan edişini görüyoruz. İnsanlara bu bilinci aşılamak gerektiğini söylüyor.