Ne yapaydim zorla olunca bu kadar oluyorNe kadar yavan bir yorum.![]()
Ne yapaydim zorla olunca bu kadar oluyorNe kadar yavan bir yorum.![]()
Bence tam olması gereken gibi oldu ama neyse.bence bu durum yaşanması mümkün olmayan bir durum polise falan anlatması tamam da kolay mı öyle okulu karşına alıp bunu söylemekbu sahne bana zorlama geldi mesaj verilmiş o başka ben böyle acite edilen sahnelere gelemiyorum
Nasıl bir korku salmışsam üzerinizeNe yapaydim zorla olunca bu kadar oluyor![]()
Sen kaşındın ne güzel beğenip kaçmışım işte daha ne zorluyon söz konusu Kırgın Çiçekler'se ben her türlü laf sokarımTahmin ediyordum böyle gudubet bir yorum yapacağını.
İyi de diziyi gerçek anlamda izlemişsen Eylül'ün neden bu zamana kadar söylemediğini de bilmen lazımdı. Eylül utandığından böyle bir şeyi hep sakladı. Hatta hatırlarsın arkadaşlarından bile sakladı bir zaman. Bu durumu anlatmak zaten çok zor bir durum. Açıklaması ise büyük bir cesareti gerektiriyordu ve bunu başardı.![]()
Kırgın Çiçekler'in başarısını çekemiyorsun dimiSen kaşındın ne güzel beğenip kaçmışım işte daha ne zorluyon söz konusu Kırgın Çiçekler'se ben her türlü laf sokarım![]()
Sen çok övdüğün için benim de gıcıklık yapasım geliyor izlemesen hiç bulaşmazdım belki diziyeKırgın Çiçekler'in başarısını çekemiyorsun dimi![]()
SerseriSen çok övdüğün için benim de gıcıklık yapasım geliyor izlemesen hiç bulaşmazdım belki diziye![]()
Yazın başlıyorsun zaten bir aksilik olmazsa. Emin ol çok çok özel sahneler var dizide. Gerek duygusal gerek komik her şeyi bulabilirsin.
Aynen mimikleriyle bu kadar belli etti kendini.
Konuya bakıp gidenler öyle gidebileceklerini mi sanıyorlar acaba.@Aserat @vadikızı @Yiğitt @-KADİR- @Billy Kane @lale1 @cookies @MEnes @Bully @tolgab @eskici @DarkLeqenD @xemrexxx @ABAY_06 @Harunnn60 @yigit_00 @Doğu
Yorumlar bekleniyor gençler.![]()
Sen ne anlarsın mesajdan, diziden.Aman ne mesaj.Şaka maka güzel bir mesaj ama dizide o kadar çok kötü olay oldu ki bu kadar şeyden sonra bana mesaj filan pek etki etmiyor.
Sonuç görmek istiyorum ben?![]()
O arka fon müziği dizinin kendi müziklerinden biri ve kesinlikle duyguyu çok güzel yansıtan müziklerden biri. Bu yüzden dissTamam güzel bir sahne, verilmek istenen mesajda iyi ama Allah aşkına o arka fondaki müzik nedir? öğkk.. 😛
Demekki dizinin müzikleri güzel değilmiş.O arka fon müziği dizinin kendi müziklerinden biri ve kesinlikle duyguyu çok güzel yansıtan müziklerden biri. Bu yüzden diss![]()
bu arada bnm anlamadığım bişi var mesaj verme olayı bir bölümde ya da birkaç bölümde falan olur ama bu dizinin ana konularından biri değil mi kemalin tacizleri yani mesaj varsa başoından beri var o zaman neden @denizz19 şimdi açtı konuyu@MEnes @Doğu @Çiğdem- @Harunnn60
Dizimizin müzikleri çok güzelDemekki dizinin müzikleri güzel değilmiş.Bu müzik böyle bir sahneyi yükseltememiş, hatta düşürmüş. Daha nükteli, vurgulu bir müzik olmalıydı verilmek istenen mesajın daha coşkulu bir biçimde seyirciye geçebilmesi için...
Saftirik videoda Eylül'ün artık isyan edişini görüyoruz. İnsanlara bu bilinci aşılamak gerektiğini söylüyor.bu arada bnm anlamadığım bişi var mesaj verme olayı bir bölümde ya da birkaç bölümde falan olur ama bu dizinin ana konularından biri değil mi kemalin tacizleri yani mesaj varsa başoından beri var o zaman neden @denizz19 şimdi açtı konuyu@MEnes @Doğu @Çiğdem- @Harunnn60
ayol ben şok pc nin saati 02.39 sen 02.41 dealıntılamışsın gelecekten mi alıntıladın .😱 @Forumdash @Doğu @MEnes @Harunnn60 @Çiğdem-Dizimizin müzikleri çok güzel
Saftirik videoda Eylül'ün artık isyan edişini görüyoruz. İnsanlara bu bilinci aşılamak gerektiğini söylüyor.
Forumun saati bozuk bende de öyle 2 dk filan ileri gösteriyorayol ben şok pc nin saati 02.39 sen 02.41 dealıntılamışsın gelecekten mi alıntıladın .😱 @Forumdash @Doğu @MEnes @Harunnn60 @Çiğdem-