Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Evet güzel bir final izledik 113 bölüm boyunca evimize konuk oldukları için tüm ekibe teşekkürler ediyorum başka projelerde buluşuruz inşallah

Dizi ekibinin emeğine sağlık dizinin bu kadar bölüm oynaması da ayrıca başarılı olduğunun kanıtıdır

Defne'ye çok güldüm ben ama yakışmış rolü, kız yalnız kalmamak için bu oğlanla muhabbet edip sıkılmıştı önceki bölümlerde ama işte yokluktan dolayı zamanla tutulmuş demekki

Eylül evet bu sezon güzelliği ön plandaydı.
Gelinlikli o sahne fragmanda hoşuma gitmişti.
Paraşüt fikrin iyiymiş

Neriman hanım iyi bir jest yaptı
oda mutlu sona kavuştu.
Meral ve Kader aşkı yaşayamadılar ama finalde.
Dizi güzel bir final ile veda etti, hem doğum, hem ölüm hemde düğün. Hayata dair herşey mevcuttu

Kırgın Çiçekler çok yakında en özel sahneler ve yazılarıyla yakında @denizz19 sunumuyla sizlerle olacak. Muhteşem projenin başlangıç yılı 2015 Haziran. Program Haziran ayında sizlerle.

Kırgın Çiçekler çok yakında en özel sahneler ve yazılarıyla yakında @denizz19 sunumuyla sizlerle olacak. Muhteşem projenin başlangıç yılı 2015 Haziran. Program Haziran ayında sizlerle.
Başta @serhatt ve @Aserat olmak üzere finalde büyük bir heyecanla mesaj yazan herkes bu haberle çok heyecanlanacak

Benide uyku tutmaz artık

Pazartesileri 3 sezon boyunca en iyi şekilde fethetti onlar çekemiyorlar dizimi tabi ama başarısını inkar edemez kimse ve yine devam etse rahat 4 üstü alır
Üstte ekleme yaotım
Benide uyku tutmaz
Bakalım aklında neler var. Desteklerim seninle