Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

ilk bölümelrde sesi çok itici sonradan iyiki değişmiş

ilk 5-6 bölüm bende nefret ediyordum bu adamdan ama 10.bölümle birlikte sempatim oluştu kırgın çiçeklerin açık ara en iyi oyuncusu bence
Ben ilk 5-6 bölümü izlemediğim için sadece espritüel hallerini biliyorum

5.bölüm Yorumu
Bu bölümde olaylar baya karışıktı.bu mesude tam bir salak.sanırım salak lafı ona baya hafif kalır.kemal bu bölümde ortaya çıktı kızlar büyük şok yaşadı.Eylül annesinden bir kez daha darbeyi yedi.mesude ona inanmadı.songül başta defneye sonra merale çok iyi ayar çekti..Feridenin Eylül'e bu yaşadıkların omzunda ağır yük bana anlat olanları bu yükü biraz hafifletelim dediği konuşma,kaderin caddede rastgele insanlara benim ailem senmisin dediği konuşma insanın içini burkan konuşmalardı.dizi arada komik sahneler bulunduruyor,ama dram tarafıda ağır basıyor..
Diziden daha çok aslında tam olarak ders niteliğinde dağılmış hayatları konu alıyor..
Bu bölüm baya bir farklı bölüm oldu..
@denizz19 @vadikızı @MayısKralı

İlk bölümlerde komedi unsuru az ancak sonra sonra komedi unsuru artacak.

İlk bölümlerde komedi unsuru az ancak sonra sonra komedi unsuru artacak.
komedi ile dramanın birarada olması daha iyi aslında..ayrıca drama ağırlıklı diziler daha iyi oluyor..tamamı komedi olan dizi belli bölümden sonra fazla tutulmayabiliyor..ama drama ağırlıklı olan dizinin içinde arada komedi olması daha tercih ettiğim dizi tarzıdır.

10.bölüm yorumu
Artık 5 bölümde bir yorumlayacağım diziyi..bu bölümde kader annesini buldu ancak hayal kırıklığı yaşadı.çünkü onu kabul etmedi..Eylül'ün annesi mesude birkez daha salaklıkta rakip tanımadı kızını suçladı sanırım birçok bölümde böyle olacak..kızların okuldaki öbür kızlarla tartışmaları bu bölümdede oldu baya..
@denizz19 @MayısKralı @DarkLeqenD @vadikızı ile izleyen tüm arkadaşlar

12 bölüm bitirdim diziyi daha baya bölüm bulunuyor yeni sezona yetişirim inşallah😉

12 bölüm bitirdim diziyi daha baya bölüm bulunuyor yeni sezona yetişirim inşallah😉

yok daha neler 😱 ne gördün anlat
ya şimdi geldi aklıma ciddi yeni sezon fragmanı rüyamda yayınlandı
ama fazla detaylı filan hatırlamıyorum..kızların herbiri bir yerdeydi yani biribiriyle ayrıydılar hepsi tanınmadık böyle yabancı bir şehirde gibi ama tabi hepside farklı yerde kaybolmuştular..tabi herkes onları arıyordu feride toprak ile öbür kişiler
2.sezon 20 eylül filan yazıyordu ama hala şaşkınım ya

kahin misin mübarek
kemal napıyodu yoksa onu görmezden mi geldin