Kaderi kemal kurtarıcak kesin bilgiişler iyice çığrından çıktı haftaya daha iyi bir bölüm olacaktır.
buyrun taze çıktı.
@DarkLeqenD @Çiğdem-
hepsi toplasan bir furkan etmez ayy hadi toprak hoca neysede öyle yakısıklı erkek öğrnci yok güney yakısıklı değil bence sempatik bir çocuk serkanı zatens evmiyorum furkanımın gelmesi çok iyi oldubildiğin @Çiğdem- in haremi olmuş dizi haseki furkan eksik resimde@denizz19 @DarkLeqenD @GunesinOglu
neden izlediğin belli olmuşhepsi toplasan bir furkan etmez ayy hadi toprak hoca neysede öyle yakısıklı erkek öğrnci yok güney yakısıklı değil bence sempatik bir çocuk serkanı zatens evmiyorum furkanımın gelmesi çok iyi oldu
bu çocuğu ben en ilk şeyde izlemiştim kolej günlüğünde tnt sezonunda tatlı küçük yalancılarda kör kızın abisini oynayan çocuk ile birlikte kolej günlüğünde çıkış yapmıştı bu ikisi keşfetmiştim hemen onları benneden izlediğin belli olmuş
nasıl bir keşifse artık nasıl inceledin Allah bilirbu çocuğu ben en ilk şeyde izlemiştim kolej günlüğünde tnt sezonunda tatlı küçük yalancılarda kör kızın abisini oynayan çocuk ile birlikte kolej günlüğünde çıkış yapmıştı bu ikisi keşfetmiştim hemen onları ben
İzle bakim nasıl buldun fragmanımızı
o havai fişekler senin kafandda patlasın emiİzle bakim nasıl buldun fragmanımızı
Haftaya AB grubunda 7'ye dayanacaz havai fişek varo havai fişekler senin kafandda patlasın emi
şu çatıya çıkan kıza dublör lazımsa @Çiğdem- i gönderelim belki yanlışlıkla düşerHaftaya AB grubunda 7'ye dayanacaz havai fişek var
aaa ben atıcam oradan seni kaşınıyorsun yine senşu çatıya çıkan kıza dublör lazımsa @Çiğdem- i gönderelim belki yanlışlıkla düşer
Kader zor günler geçiriyor şu sahneye bak ve anlaşu çatıya çıkan kıza dublör lazımsa @Çiğdem- i gönderelim belki yanlışlıkla düşer
salaklıkta mesudeyle yarısıyor ayoll ben hala hangisi daha salak anlayamadım sezon finalinden önce anlarız umarımKader zor günler geçiriyor şu sahneye bak ve anla
Sahneleri izliyorsun dimi seni de çekiyor dizi kabul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?