Bölüm ile ilgili yorumlarım...
Bölüm tek kelimeyle harikaydı yarın normal şartlarda 7'ye dayanabilecek bir bölüm izledik aksini kimse inkar edemez ki bence alacak.
Kader annesine nihayet kavuştu derken son sahnede iyi yanıldık üzüldüm bu şekilde ters tepmesine
Kader'in annesi ve Neriman Arasında neler Dönüyor bakalım iyice meraklandım umarım sıkı sıkı doldurabilirler bu kadar beklentiye Karşılık.
Meral çok sinir bir kız ama aşırı güldürüyor tavırları
Cemre'nin ani tepkisi bence çok saçmaydı her şeyi açığa dökmesi de yanlıştı. Eylül'ün iyi niyetine Karşılık tavrı neydi öyle .
Songül yeniden Dönüyor yetimhaneye dönsün bence de böylesi daha iyi
Fragman yine bomba ama bir kısmı rüya mesela Kemal'in küçücük Büşra'ya taciz etmeyeceğini düşünüyorum eğer öyle olursa yer yerinden oynar ki bence Eylül'ün Rüyası o.
Songül neden Defnelerde temizliğe başladı orası da ayrı bir soru işareti bakalım göreceğiz.
Kader ile annesi sarılıyor ama annesi almıyor merak ediyorum gerçekten bakalım.
Yarın listelerde 7 reyting görmek dileğiyle.
Bende izleyeceğim Gün Ortası programını açıklamalarını merak ediyorum.1.bölümü izlediğim zaman cemrenin ilerki bölümlerde diğer kızlar kadar aktif olup başrollerden birisi haline geliceğini düşünüyordum hep cemre son 2 bölümdür o dediğim konuma geliyor ve eylülden bile daha ön pilanda son 2 bölümdür ayoll kolaymı cemre defne gibiydi ama o kızları o hayatı çok kolay kabullendi artık onlardan birisi geçen bölüm defneye songülleri koruması arkadaşlarıma dokunma yakarım seni demesi onlardan birisi olduğunu göstermişti bu bölümdede songül giderken ağlaması songul geldiğinde canım arkadaşım demesi kendisini son 2 bölümdür onlardan birisi olarak kabullendi artık başlarda sırası bile farklıydı onlardan birisi olarakta laf dalaşları normal cemrenin eylüle dedikleri kaderin songule dediklerinden farkı yok kaderin parayla havamı atıyor gibi songule çıkısmaları meralin sürekli songullerle dalaşması cemrede lafını koyarak bu bile onlardan birisi olduğunu kabul etmesinden kaynaklıdır songuller oyüzden birşey demedi zaten nekadar birbirlerini sevselerde didişip yiyicekelr birbirlerini kızların olayı bu cemre eylüle çıkısırken bile onlardan birisi oldunu kabullendiğini tekrar gözler önüne seriyordu arkadaşlarını çok iyi sahipleniyor özellikle defneye resti harikaydı ve songul gibi kadere çok sahip çıkıyor cemre kaderle fırına gitmişti kaderle annesini telefondan aramaya gitti kadere düşkünlüğüde gözden kaçmamalı burda bir songulluk var cemrede diğer bölümler dahada rolu artıp kızlardan en öne ıkan isim olmaya devam edicektir gün ortasınıda bekliyorum şimdi canlı yayını
ayy insan 1 tanede oğlan şıkıştırır araya yaa güneyide alabilirlerdi bence şıkısırdı çocuk orda bir yerlereBende izleyeceğim Gün Ortası programını açıklamalarını merak ediyorum.
Kaçt?Bende izleyeceğim Gün Ortası programını açıklamalarını merak ediyorum.
ergen kızlar tipsiz serkana bayılıp duruyordu bence yakısıklı değildi sonunda diziye doğru ürüst bir erkek oyuncu girdi buna bayılsınlar işte
hemen başlamışsın fantezilereergen kızlar tipsiz serkana bayılıp duruyordu bence yakısıklı değildi sonunda diziye doğru ürüst bir erkek oyuncu girdi buna bayılsınlar işte
dizi için kritik haftalar aldığı oranlarını 3 hafta daha korursa artık sezon sonunu garantilerBirgül Ulusoy, Kırgın Çiçekler'de 'Emine' karakterine hayat verecekmiş. Bakalım nasıl bir rol olacak.
@-KADİR- @vadikızı @EFE UYSAL @Billy Kane @Çiğdem- @GunesinOglu @cookies @Harunnn60 @ozgur2113 @-potterhead-
Düşüş olacağını sanmıyorum bilakis bu haftaki bölüm çok sağlam geliyor ben 7,5 reyting alır diyorum.dizi için kritik haftalar aldığı oranlarını 3 hafta daha korursa artık sezon sonunu garantiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?